30 Nov 2010

Malas Bangun Punca Lame-lame Dalam Bilik Air?



Bile cakap pasal cuti mesti banyak orang tibe2 jadi malas nak bangun awal, aku pun same. selalunye aku bangun paling awal pukul 6.30 pagi untuk mengelakkan kesesakan lalu lintas ke bilik air takot lambat gi kelas, nanti tak pasal2 kene duduk luar. lagi 1 nak dijadikan cerita ade sorang budak dorm aku nie, die jenis suke duduk lame2 dalam bilik air, entah ape die buat, mandi punye lame. aku pelik pagi2 ade ke orang mandi hampir setengah jam yela waktu pagi kan air sejuk sangat. aku pun tak tahan nak mandi lame2. takkan die mandi siap buat spa dalam bilik air gosok sane gosok sini.. oppsss nak melucah pulak aku nie. sampai sekarang aku tak tau ape budak tu buat dalam bilik air. ok la malas nak fikir tapi sejak cuti nie aku malas nak bangun. pukul 1 baru bangun. sebabnye malam2 aku layan movie, mane tak bangun lambat & telinga aku nie tak lepas dari words "bangun la busuk oii, dah pukul brapa nie? anak dara apa pukul 1 tak bangun lagi, macam mane bile dah kawen nanti. bangun lambat otak jadi blurr. Tahniah Amanina.. ape nak jadi aku nie..  ;)

21 Nov 2010

Siapakah Orang Itu Eh??

Macam tak caye je followers aku dah sampai 50 orang. lagipun blog nie baru lagi wujud sebab blog lame dah di block. sedih je kene buat lain kan3... tapi ape pun sekarang aku dah rajin menaip, kalau tak masuk sem 2 nanti aku jadi labi-labi bile taip. bile cuti sem mesti banyak cete nak story mory right. ape pun aku nak ucapkan teme kasih kepada orang yang jadi FOLLOWERS aku yang ke 50! kalau dah kenal boley bagi award..haha

7 Nov 2010

ily imy ily imy..


I really miss u so badly. Never thought I will find love with u. So sweet this moments. I will never forget what have u do for me. Always remember every single things about u, your face, your smile, your parfume. you always hold my hand when we walking together. I love u more n more nothing can't changed. u make me feel so comfortable. thanks a lot because always make me happy, make me smile for no reason. I swear that u always in my heart.
-N.E.A-


Tak tahu nape aku selalu rase sunyi jika takde die. setiap mase teringatkan die. betapa indahnya cinta yang datang dalam hidup aku. lebih baik dari sebelum nie. dapat luangkan mase dengan die pun dah cukup bagi aku. Nasib baik die ade boley jugak jadi tempat untuk aku berkongsi cerita hari malang aku.


6 Nov 2010, entah macam mana dompet aku boley hilang dalam kereta tinie pastu kami hampir nak gadoh. kami kawan baik sampai 5 tahun tanpa aku sedar. nasib baik kami baik balik dan bagus jugak ade sayang aku nie sebab die banyak nasihatkan aku. thanks sayang. rase macam nak nangis je bila masalah datang bertimpa-timpa. rase tak sanggup nak hadapi.


Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com