25 November 2014

Review : KATE Eye Makeup Remover


Salam Readers..

Review KATE Eye Makeup Remover | Lamanya tak buat review pasal makeup. Bukan tak pakai makeup tapi bila difikirkan nak mereview ni agak malas sikit banyak. Bekerja dalam environment yang sekejap panas dan sejuk beku membuatkan muka berminyak maka sebelum mandi, perlu dibersihkan dulu dengan makeup remover.



Sebelum ni hanya guna wet tissue dan dibawa ke hulu ke hilir. Keluar date tengok Mockingjay aritu, nak cari brand Loreal tapi habis pula dan time tu amoi watson syorkan KATE dan ada diskaun. Rembat saja laa. Nak jadi macam Kate Beckinsale, Kate Middleton, Mary-Kate Olsen pun boleh. Hihi


After diskaun = RM 32.00 (100 ML)



Sebelum guna kena goncang dulu. Ada minyak ditengah-ditengah. Tak kisah pakai eyeliner or mascara waterproof pun boleh tanggal juga boleh bersihkan bibir. Memang best ! 




 Tadaaaa !!!
Boleh tidur lena dengan muka bersih 



Tetap dihati.. 



19 comments:

  1. Kadang2 malas nak memanjakan muka.
    End up...kecewa dengan ketidakserian wajah.

    ReplyDelete
  2. bersih dah slps gunaknya..
    kira murah lah hargaknya kn Nina..

    ReplyDelete
  3. lepas ni boleh panggil kak kate.. hihihi... benda ni la zizie malas nak buat.. pastu, tidur dengan muka tak dicuci.. hehe

    ReplyDelete
  4. Hee. IM tak pandai bab2 make up ni :p

    ReplyDelete
  5. Mostly make up remover memang boleh tanggalkan. Kita pakai Spehora je

    ReplyDelete
  6. salam
    saya tak penah pakai make up remover
    cuci dengan pembersih muka aje...hehe
    anyway saya membalas kunjungan =)

    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  7. kalau rajin semuanya beres ...

    ReplyDelete
  8. Semakin banyak pilihan buat wanita kan...

    ReplyDelete
  9. house wife jarang guna make up.kalau beli satu set barangan,benda ni adalah satu-satunya yang puteri kenari hampir takkan gunakan langsung.

    ReplyDelete
  10. harganya memang mapu milik , kan...berkesan pulak tu..

    ReplyDelete
  11. macam menarik je.. tapi Ros jarang make up..

    ReplyDelete
  12. mcm mcm produk kan...
    xpernah guna...sebab xpernah make up..
    hehehe..

    ReplyDelete
  13. Wahh.... macam-macam produk ada kat pasaran sekarang... I pun pakai Nutriwhite (16 ramuan botani) yang bebas bahan kimia... Alhamdulillah, so far ok....

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com