11 November 2014

Trend Veil Nikah 2014 / 2015



Salam Readers..

Cuti sekolah kembali lagi! Hati berbunga-bunga nak tengok wedding. Lumrah manusia nak kelihatan cantik di majlis perkahwinan dan menjadi saat indah yang tidak dapat dilupakan. Bride mesti nak nampak cantik semasa majlis akad nikah. Okay, nak share inspirasi veil bagi para pengantin. 


  

Short Lace Trim Wedding Veil



Rasa berpinar mata tengok veil nikah ni semua. Cantik2 kan! bakal pengantin boleh menjadi veil ini ini sebagai inspirasi wedding of the year korang. Abaikan style minah salleh yang seksi seksa gituw. Suka tengok veil je. Kalau bertudung lagi ayu! :)


Short Lace Wedding Veil

Ivory White Wedding Veil
2015 Long Sleeve Wedding


Perghh sangat vogue, boleh jatuh hati dengan cara designer mendesign dress dan veil. Nampak cantik dimata dan si pemakai. Veil yang cantik boleh menyerikan bakal pengantin perempuan. Kalau yang jenis creative boleh saja design dan buat sendiri veil. 





Irma Hasmie Veil

Diana Amir Veil


Akhirnya, baju muslimah Irma Hasmie lebih cantik dari pengantin diatas. Suka tengok veil Irma, cantik dan tudung menutupi dada. Baju nikah Diana Amir juga boleh dijadikan inspirasi pengantin yang coming soon. Yeayy dah ada idea tak risau lagi :) 


12 comments:

  1. Salam. Hee alam perkahwinan adalah saat yang menyeronokkan.

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan yang ada. Jadi mmg lagi patut bakal oengantin pilih design yang menutup aurat dan pastinya tetap lawa

    ReplyDelete
  3. licha minat yang simple dan tak panjang sangat. :) kalau sarat2 nanti rimas pulak

    ReplyDelete
  4. wah dah ada idea. macam tak lama lagi je. hehe. yup, irma paling cantik dalam banyak2 tu :)

    ReplyDelete
  5. cantik..
    rasa nak bersanding semula.. haha

    ReplyDelete
  6. cantik..
    rasa nak bersanding semula.. haha

    ReplyDelete
  7. cantik-cantik!
    kalau nak idea lagi, Nina boleh tengok kat pinterest. boleh rambang mata!

    ReplyDelete
  8. Waaahhh..cantiknyeeee.
    Walaupun model tu omputeh.
    Tapi kita boleh je paksi veil sama with tudung.
    Macam diana amir n irma hasmi kan...

    ReplyDelete
  9. aaa, ni yang rasa nak kawen ni. haha. gataii

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com