6 November 2014

Koleksi Hot Wheels


Salam Readers..

Akhirnya diriku rajin juga nak snap gambar2 koleksi Hot Wheels yang sudah dikumpul sejak kerja di Mattel dari tahun lepas. Dalam entri sini, nina ada bagi tahu nak tunjuk koleksi tu. Bukan niat nak menunjuk sebab ini antara Hot Wheels yang menjadi kesayangan. Orang nak beli pun nina takkan jual.



Hot Wheels 18 Car Pack. Kesayangan beta sebab 11 cars adalah tayar getah


Ada lagi stok kereta yang akan dipostkan ke Pengomen Tegar Blog Tahun 2014. Jeng.. jeng. Siapakah mereka? Nantikan entri penghujung tahun. Akceli ada juga pengomen tegar 2013 yang belum terima. Nina nak post sekali gus, jimat masa dan wang. Meh menjulingkan mata tengok 'tayar panas' yang comel2 ni. Hihi



Hot Wheels 20 Cars Pack. Sayang semua sport cars ni.




Car Pack.. Barbell & Hot Stamp yang nice !

Hot Wheels Motorcycle & Van's

Hot Wheels 9 Cars Pack

Yellow Taxi 

Fast & Furious Cars. Perasan tak?

p/s: Untuk sebarang pertanyaan boleh komen email ya

15 comments:

  1. Comel2 kereta... yang akak beli dulu mmg berkualiti la.. elok lagi walaupun dibaling oleh budak berdua ni.

    ReplyDelete
  2. Wahhhhhh! Nganga jap tengok collection Nina!

    ReplyDelete
  3. Comel2 keta hot wheel tu Nina... Koleksi masa zumal sekolah dulu hilang masa pindah umah, rasa sedih sangat...

    ReplyDelete
  4. perghhh...ni betul2 pengumpul tegar Hot Wheels ni...macam2 jenis kereta ada tu.. :D

    ReplyDelete
  5. Memang tak bukak eh kak nina hikhik
    Bestnya.
    Nak beli? Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Arghhhhh...kejamnya. Kenapa ditayangkan di sini. Wan nak jugakkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  7. Serius jelles.
    Tapi akk memang x boleh buat collection sebab yang 4 ketoi beli.sebelum ni pun dah hilang.

    ReplyDelete
  8. Haaa, perasan yang fast and furious tuu!

    ReplyDelete
  9. fuyoooo nak nak ni yang nak jadi pengomen tegar

    ReplyDelete
  10. pergh nina, banyak gila kereta tayar panas :)
    pengumpul tegar. nak sebijik XD

    ReplyDelete
  11. wah..byknya nina :) comey comey belako

    ReplyDelete
  12. nmpk anak menakan sy ni, mau pengsan dia... ;-)

    ReplyDelete
  13. fuhyohh ada mana2 nak let go tak..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com