6 November 2014

Whatsapp Double Blue Ticks



Salam Readers..

Agak-agak harini ramai tak couple maple bergaduh semata-mata apps Whatsapp bertukar ke double blue ticks? Aku perasan pun bila ramai yang ReTweet dalam Twitter. Semua kecoh2 sebab tembelang dah pecah. Hahaa. Tetiba si adik comey whatsapp, dia memang selalu kacau kalau tengah boring. Boleh la ke blog Ecah *promote ciked




Bagi aku, best juga ada benda alah bagi tahu keadaan si penerima tu. Orang yang tak matang je akan marah2, sentap ataupun mengamuk kalau boyfriend tak reply Whatsapp lepas baca. Dinasihatkan MOHON CLASH ! For me and him.. Takda perang dingin, perang dunia ke 3, perang nuklear dan seangkatan sebab apa tahu? 



Sebabnya tak semestinya lepas baca kena terus reply. 
Masing2 ada life sendiri, bukan duapolohempat jam tengok fon


6 comments:

  1. saya cool je. hehehe. selalu yg kecoh sbb insecure je. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha macam macam
    cam saya ni tak suka jawab call
    tapi lebih cepat balas msg huhu

    ReplyDelete
  3. sebelum ni x ambik tahu pun tick2 tu. hehe. yup betul la tu. kadang dah bukak tapi lupa nak reply or x tau nk reply apa. XD

    ReplyDelete
  4. kalu gaduh sbb x reply mmg buang ms je ;-)

    ReplyDelete
  5. btol tu. kadang2 sempat baca je. x sempat nak reply.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com