7 December 2016

OISHI Green Tea Lychee



Assalamualaikum Readers..


OISHI Green Tea Lychee | Minuman OISHI Green Tea ni dah jadi faveret Nina. Semua flavour suka. Tak berapa minyak sangat dengan air bergas. Kalau ke 7E, mesti tengok beverage, nak try minum jadi ambil Oishi ni. Harga tak tahu sebab 7E tak ada resit 😎


OISHI Green Tea Lychee


Baca bahan tanpa was-was



OISHI Green Tea Lychee ni tak berapa manis dan nice dengan tekak. Rugi beli sebotol jelah. Minum sejuk-sejuk sekali teguk dah separuh botol. Hehehe.. Yang belum try, sila terjah supermarket atau 7E ye 😃



5 comments:

Pojiegraphy Journal said...

I tried this. Not bad! Nice review :)

dear anies said...

macam sedap je nina

Cik Yaya said...

kalo laici bole telan..sedap jgk..
ade pernah yaya minum..tp bukan oishi la..brand ape nth yg perasa ape nth..rasa da mcm minum air bunga india tu..huhu..mmg xlalu minum.. hukhuk

Murni Alysa said...

akak pernah try oishi green tea jer..tu pon masa makn dekat so-sushi

Cik Ash said...

nampak sedap jer tak pernah try duk tengok jer air ni

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com