24 Jun 2021

NEW McDonald’s Sandwich Omelette Keju Sedap

Assalamualaikum Readers


NEW McDonald’s Sandwich Omelette Keju Sedap | Hasil dari pembacaan di komen-komen majoriti kata sedap. Jadi ter-order lah bersama set aiskrim dan pie 🤪 Yang tu entri lain. Malas order McD guna FP, lebih baik order terus di website, rider McD yang hantarkan, caj delivery pun mur mur.


New McDonald’s Sandwich Omelette Keju - RM  8.96




Lama tak makan set breakfast. Bila tengok iklan terliur betul. Menari-menari di bibir. Sedap dimakan panas-panas. Keju dikepit bersama telur waduh sedap! Ngap 3 kali sudah habis 🤣 sedap bau cheese dengan telur tu.


Keju diapit telur




Yang belum cuba breakfast terbaru dari McD boleh order ya tapi tak berapa suka kopi pahit. Tak minum pun 😂


17 comments:

  1. Macam sedap pulak ommelette keju ni .selalu buat sendiri je .

    ReplyDelete
  2. Teringin juga hendak cuba.

    ReplyDelete
  3. hahahhaha k ret klu order bkfs mcd ni mesti tukar air dia ...
    x suka jgk air kopi dia:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : air kopi berdengung pahit hahahah.. menyesal tak tukar, buang begitu saja

      Delete
  4. Macam dah pernah cuba hari tu.. Musim pkp banyak kedai makan tutup, akhirnya pandu lalu di McD..

    ReplyDelete
  5. sedapnya..melimpah ruah omelette nya..

    ReplyDelete
  6. Ok, ni calon untuk breakfast esok sebelum vaksin. Hehe

    ReplyDelete
  7. Amboi sedapnya nina.... Boleh cuba juga nnt bila malas nak masak😂

    ReplyDelete
  8. haritu teringin nak makan, nak order sekali tak jadi pulak sebab teringin nasi lemak bungkus pulak dah. Nantilah cuba :)

    ReplyDelete
  9. Aduhai1 McD memang tak habis-habis goda selera!

    ReplyDelete
  10. lama giler x makan sarapan mcD ni, nina.
    sebab sarapan tak teringat kan mcD. dok ingat nasi lemak, roti canai :)) ha ha ha
    nampak sedap. aida suka hshbrown mcD. makan panas2.

    ReplyDelete
  11. kiranya brekfast je la yg ada kan? dap uhh, tu la tgk dekat fp mcm mahai pulak eh cas dia..huhu..

    ReplyDelete
  12. omelette dengan sosej tu mengancam.. nak cuba juga nie nanti..
    Bilalah boleh rentas daerah..

    ReplyDelete
  13. nina mesti peminat mcd ni.haha sy jarang sikit pegi mcd ni.haha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com