7 Jun 2021

Nescafe Dairy Free : Almond Latte

 Assalamualaikum Readers


Nescafe Dairy Free : Almond Latte | Pengaruh iklan membuatkan Nina tercari-cari minuman keluaran baharu dari Nescafe. Alang-alang isi minyak di Shell terus cari 😬 Lately banyak minuman mixed dengan badam tak terkecuali susu kan.


Nescafe Dairy Free : Almond Latte

RM 3.50


Ada 2 jenis perisa badam dan oat tapi tak jumpa oat. Mungkin stok habis. Rasanya sedap di tekak. Badam mixed dua jenis kopi iaitu Robusta dan Arabica, bila minum rasa berlemak kopi walaupun tiada campuran susu. Peminat kopi boleh try. Rasa nice diminum sejuk atau pun tak.


8 comments:

  1. Laku keras range Nescafe Dairy Free ni. Susah akak nak jumpa kat sini. Asyik habis je.

    ReplyDelete
  2. OK kita nangis setiap kali beli nescafe ni...
    hahaha sebab selalu ada mslh nak buka penutup botol nya...

    Adakah k ret sorang je kena mcm tu??

    ReplyDelete
  3. Memang sedap...Tapi tu lah, nescafe mahal.. harga RM3.00++ sebotol..

    ReplyDelete
  4. Boleh try ni. Sal suka almond milk. Tapi tulah tak keluar-keluar rumah lebih seminggu. Adeh

    ReplyDelete
  5. Macam2 flavor dah ada sekarang nescafe ni.

    ReplyDelete
  6. nescafe pn ada perisa almond juga

    ReplyDelete
  7. Tertarik pula hendak rasa.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com