21 June 2017

Resepi Air Fair Lady


Assalamualaikum Readers 😉

Resepi Air Fair Lady | Minuman Berbuka Puasa | Semuanya sedap dan senang nak buat. Habis bulan puasa nanti dah tak teringin nak minum. Hehe 😅😅 

Air Fair Lady

Sebelum ramadhan berlalu pergi dan kembali tahun depan, meh cuba satu lagi resepi air masam-masam manis laici. Hehe


Guns Marigold kotak sebab pemalas nak bancuh


Bahan-Bahan :

Air oren secukupnya (apa saja air oren)
1 tin laici
Nata de coco secukupnya
3 sudu teh biji selasih direndam air panas dulu
Ais batu


Cara-Caranya :

1. Masukkan air oren. Nina guna marigold senang cerita


2. Masukkan laici, nata de coco dan biji selasih


3. Sedia untuk dihidangkan sejuk


7 comments:

Cik Yaya said...

salam..
hi nina.SELAMAT HARI RAYA
Yaya singgh sni..mn yang sempat..hehe

Mrs. A said...

Tengah hari panas-panas ni nampak minuman tu terliur la pula.

Thanks for the kad raya ;-)

E'in said...

alaaaaaaaa.. blog nie cuti raya lagi ke? hihi

Adam said...

Nina,
Saya terlewat baca ni. Kalau tak, hari2 saya berbuka dgn air. Selaat hari raya.

hainom OKje said...

Aduhhh mcm menarik jugak ni .....
Tengok gambar pun dah kecuq air liuq weyh

Pha Is said...

simple je.. tapi knapa nama dia fair lady?
ambik sempena nama jenama kereta Nissan Fairlady Z ke? hahaha

Cik Yaya said...

salam..
hi cik nina..
ni entri bulan june ni..yaya xtau da komen ke blum..hehe
cik nina xupdate blog ye..? =)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com