21 Jun 2021

Starbucks Green Tea Latte Sedap!

 Assalamualaikum Readers


Starbucks Green Tea Latte Sedap | Semalam tengok apps starbucks ada duit maka lepas pi pos surat terus singgah beli air sebab teringin green tea latte 🤭 Dah puas minum maka lepas dah hajat.


Green Tea Latte always my fav! Amoi tulis Lina pulak 🤦🏻‍♀️ RM 15.90

Siapa tak suka green tea mesti tak nak cuba

Green tea latte sil belanja (tukar kepada oat milk pun sedap)


Petang pula tengah mandi, SIL jerit panggil nama, rupanya keluar pi starbucks. Belanja Nina air yang sama 😂 bergelen green tea dalam perut. Minum sikit selebihnya bagi MIL habiskan. Rasa perut tak selesa minum air teh hijau dalam amount yang banyak. Itulah ceritanya dah beli air lepas tu orang belanja air. 



21 comments:

  1. duluuu pernah try minum green tea latte kat starbuck, xkena dgn selera pulak..hehehe
    pastu ada skali minum green tea chesse latte kat kedai lain,, sumpah terus 1st and last minum chesse segala. rasa nak muntah pula....

    baca entry ne, dan dan nak minum starbuck caramel machiato. tp xdpt rentas daerahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecad : hahaha.. semua tu ikut barista, kalau sedap mesti best airnya. Order thru food panda jelah

      Delete
  2. feveret green tea ni..best ada org belanja..

    ReplyDelete
  3. hehhe ok green tea kita kureng minat sket ;)
    tp MAMA uyum mmg suka sangat perisa yang satu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : apa lagi belanja lah mama uyum haha

      Delete
  4. Favorite ni. Kalau member ajak lepak Starbucks tapi dah malam, ni lah airnya. Kalau amik kopi lain kang tak boleh tido

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : betul. Mmg ambik green tea tak pun java chip

      Delete
  5. betul tu...ada orang memang tak leh in dengan green tea

    ReplyDelete
  6. Umur saya dah 40 tahun tapi sekali saja saya minum Starbucks, itu pun sepupu belanja. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fairus : Sekali sekala bila ada promosi try beli

      Delete
  7. Saya suka jugak green tea tapi yang ini nampak pekat tu..tapi sekarang saya dah jadi peminat air avokado. Sedap sangat tu..tapi beli kat kedai biasa je la bukan starbucks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zarini : Ikut barista ada pekat ada yg tak. Setakat ni Starbucks tak keluarkan lagi air avocado teringin nk cuba

      Delete
  8. MIL pun suka minum green tea ye?

    ReplyDelete
  9. Sedapnua . Tapi CCL xboleh minum banyak jadi mual . Selalu share je dengan encik suami . Kalau beli satu memang minum takkan habis

    ReplyDelete
  10. Fav green tea. Tapi tak pernah cuba starbucks punya. Wahh rezeki dapat 2 cup green tea.

    ReplyDelete
  11. Sedap ini.. sesekali tukar kepada green tea menarik juga..

    ReplyDelete
  12. wuu green tea dia memukau yaaa. da lama jugak xminum.huhu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com