23 Jun 2021

Teringin J.Co Donut

Assalamualaikum Readers


Alhamdulillah menuju pantang yang ke 100 hari 😂 pantang makan tu ada yang dah langgar, kekadang minum air sejuk, makan ramen, fast food. Harap nak istiqomah konon memang terlajak makan tak boleh diundur terlajak order boleh cancel 🤣😂


J.Co donut 1 dozen


Betul lah orang kata menyusu anak ni dia punya lapar tu bagaikan tak makan sehari 🤦🏻‍♀️ Dah makan nasi penuh pinggan, nak kudapan pulak. Hari-hari tengok orang share makanan dalam blog, dalam ig. I is kennot 😌 terus jari jemari order donut. Belanja adik-adik ipar pulak. Biar dorang gemok dari Nina 😆


25 comments:

  1. perghh..creamy chocolaty donut..nyum, nyum..

    ReplyDelete
  2. Donut J.Co mmg sedap!!!
    lembutt.... makan sebiji pasti nk lagi hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : terliur tengok haha makan 3 biji tak puas lagi

      Delete
  3. Sabar ajer la...geram plak akak tgok donut tu semua ha..amboi..dia x nak gemuk sorang..nak orang lain gemuk gak erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA : geram kan tengok semua sedap! Haahha gemok bersama-sama

      Delete
  4. sedapnya donut!
    nyusukan ank mmg lapar.. ank dh sedut segala zat2 yg ade.. haha..
    xpe mkn je selagi boleh mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezy : sedapkan.. itulah setiap masa lapar hahaha

      Delete
  5. while me teringin dunkin donut huhuhu

    ReplyDelete
  6. Sedap . Lamanya tak makan . Selalu terjah Aman Central beli J.co ni

    ReplyDelete
  7. Sekurang-kurangnya ada alasan untuk makan sebab menyusu.

    ReplyDelete
  8. Hahhahahhaha.. Tu belum puasa lagi nnt... Lagi laaa.. Melepett5 ja dahaga ayaq.. Lapaq semua ada 😂

    ReplyDelete
  9. Dah menarik dah Jco donut sekarang. kita pulak yang teringin bila nampak.

    ReplyDelete
  10. Bagusnya pantang sampai 100 hari. Saya pantang 44 hari saja heheheheee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie : heheh nak habis pantang dh bln ni

      Delete
  11. hadoi, lama nyer tak makan jco donut ni, nina!
    nyampah btol la PKP ni. aida dok kampung, mana le ada jco hu hu hu...
    bab gemok bersama tu, i like ha ha ha...

    ReplyDelete
  12. Ehhh.. Macam lama x makan J.Co.. Huhu

    ReplyDelete
  13. Argh!! Mengancam sangat donutnya..

    ReplyDelete
  14. fav sy yang strawbery rainbow tu.. lama tak makan.hehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com