25 Jun 2021

Dos Kedua Vaksin Untuk Parents Selesai

Assalamualaikum Readers


Dos Kedua Vaksin Untuk Parents Selesai | Alhamdulillah semalam parents selamat terima vaksin kedua 🤲🏻 Tiada gejala setakat hari ini. Semoga mereka dilindungi. Nina masih menunggu untuk suntikan 😌 mungkin ibu-ibu menyusu lambat sikit.


Daddy girl! Alhamdulillah sihat walaupun umur dah 73 tahun

Selesai sudah, lindung diri lindung semua

Lama berkurung dalam rumah, belanja selfie satu



Untuk temujanji dos kedua ni, parents boleh masuk awal berdua. Tak ikut masa yang diberikan. Nina hantar dorang masuk pukul 1 pm (sejam awal). Masih tak ramai orang. Masuk pukul 2 pm, berpusu-pusu beratur.



Dapat certificate dah


Sementara menunggu 2 jam setengah sempat la qado tidur 😂😂 itu pun terganggu, kejap bunyi whatsapp bertalu-talu, kejap mak call, hubby call 🤣🤣 dos kedua ni tak dibenarkan makan panadol (sebelum), makan durian (sebelum & selepas). Selesai parents vaksin tak risau sangat. Otw balik hantar dorang, IV kerja thru call, lagi sikit nak sampai roadblock polis 😂 Alhamdulillah rezeki anak, dapat kerja. Semoga dipermudahkan urusan mencari rezeki.

 

37 comments:

  1. Alhamdulillah.. bestnya dah siap vaksin

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Tahniah kepada parents. 👍

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah syukur. Mudah-mudahan terus sihat kedua-duanya. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie : Alhamdulillah semoga sihat keduanya. Aaminn

      Delete
  5. Alhamdulillah, lega dahhh kannn mak ayah dah setel semua vaksinnn, tunggu turn kita je pulakkkk. Semoga dipermudahkan urusan kak nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atiqah : Alhamdulillah lega :) kak masih tunggu turn yg tak kunjung tiba hehe

      Delete
  6. Tu dia.. iV on the phone je. Tahniah. Alhamdulillah parents Nina dah habis vaksin. Harap terlindung dari penyakit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : alhamdulillah selesai tanpa sebarang simptom. Aaminn

      Delete
  7. Alhamdulillah dah settle 2nd dose. Semoga baik baik je semuanya. Tahniah Nina, rezeki dapat kerja juga.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :)
    moga pakcik makcik dilindungi Allah dan kekal sihat ye.
    tahniah!

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Semoga sihat-sihat sahaja. Mak saya pun dah selesai 2 dos

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah selesai.
    Serentak kedua ibubapa dapat. Mak akak tinggal satu lagi. Abah sudah selesai.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.....tahniah dapat kerja

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, settle dua dos... Alhamdulillah, dapat kerja... Moga baik baik semuanyaaaa.. Amin

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Selamat dah mak ayah Nina dapat Vaksin..
    Tahniah Nina untuk kerja baru.. Smeoga dipermudahkan semua urusan Nina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : Alhamdulillah selamat sudah. Terima kasih Aaminn

      Delete
  14. Alhamdulillah
    Kelmarin tokwan rabia dah vaksin dh

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..parents iena ayah je baru 1 dos.. mak belum lagi

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, saya pon masih tunggu. Dan baru tahu pantang2 lepas vaksin.

    ReplyDelete
  17. alhamdulilah.kite jelaa yang tak di panggil2 lagi nama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadya : Alhamdulillah. Menyusu ni risau nk inject nad

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com