2 Jun 2021

D’aura Minyak Kelapa Dara Kurangkan Stretch Marks

 Assalamualaikum Readers


D’aura Minyak Kelapa Dara Kurangkan Stretch Marks | Minyak ni bini kawan hubby yang suggest. Alhamdulillah tak ada stretch mark di perut kecuali linea nigra yang semakin hilang. Bukan mudah nak hilangkan parut di perut, ada yang permenant takkan hilang 🤭


Beli di Shopee




Mesti jadi sedih bila tengok kulit perut kan. Minyak kelapa dara ni selain sapu di perut, ada juga boleh diminum supaya cervix cepat buka untuk proses bersalin tapi Nina tak beli. Biasalah hormon mengandung ni macam-macam peel.


Yang best bila pakai kulit rasa sejuk dan cepat meresap ke kulit. Sapu setiap hari In shaa Allah kulit perut tak gatal akibat kulit yang meregang dan kurang stretch mark dan linea nigra 😃

16 comments:

  1. ohh menarik.. boleh pakai kat muka tak?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, ada produk yang dapat membantu kan :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, produk berkesan...ramai yg ambik minyak ni as supplement..

    ReplyDelete
  4. Kalau stretch marks lama pon ley hilang ke nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadya : try pakai consistent mesti hilang

      Delete
  5. Rindu nak tengok orang rumah berperut besar.. hihi.

    ReplyDelete
  6. Banyak jugak kebaikkan dari minyak kelapa dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. CCL : banyak kebaikan minyak ni. Guna untuk lebatkan rambut anak hehe

      Delete
  7. Takpe kalau yang permanent tu nanti boleh tunjuk kat anak. Tanda kenangan.

    ReplyDelete
  8. minyak kelapa dara memang bagus

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com