29 Jun 2021

NEW McDonald’s McFlurry Mangga

 Assalamualaikum Readers


NEW McDonald’s McFlurry Mangga | Aiskrim ini menu comeback dari McD tapi Nina tak pernah cuba lagi. Kalau beli McD, wajib ada aiskrim baru onzz 🤭 hang kata nak pantang makan ais tapi tak boleh kan! 🤣 setiap minggu mesti ada satu hari cheat day. Sebenarnya, mangga harumanis kawan MIL poskan dari loqstaq dah habis, itu pasal terorder aiskrim ni 😆


McDonald’s McFlurry Mangga - RM 7.08

Nampak tak krim mangga, isi mangga ada dibawah kena kacau baru sedap




Rasa aiskrim ni sedap dan manis. Ada krim mangga beserta hirisan buah mangga bersama serbuk oreo. Yang penting krim mangga dan buah mangga tu banyak heheh. Maceh McD tak kedekut. Puas makan aiskrim. Yang belum cuba cepat-cepat ke McD.


26 comments:

  1. Dah pernah cuba.. Tekak tak boleh terima.. hahaha.. Kalau aiskrim dengan mngga je mungkin okay kut.. Bila dia campur oreo tu rasa dia jadi pelik.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : kalau tak letak oreo pun sedap tp bila tambah oreo lg manis

      Delete
  2. yg mcflurry mangga tk pernh try..yg dlu2 pernah beli mangga sundae sedap

    ReplyDelete
  3. singgah sini sekiranya tuan rumah sudi exchange bloglist.. https://www.jiwarosak.com/2021/06/kemaskini-exchange-bloglist-blog.html

    ReplyDelete
  4. fevret sy ni mc flurry ni..skjp pkp ni dh lma x mkn MCD..nk kna merentas daerah bru boleh merasa MCD..daerah sy ni xde MCD..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi : kalau ada restoran yg xboleh rentas daerah order thru food panda dgn grab sajalah

      Delete
  5. wuish sedapnya mc flurry mangga..nak beli la

    ReplyDelete
  6. Wow, macam unik gabungan oreo dan mangga tu. tapi saya pulak selalunya tak berapa minat kot aiskrim MCD ni. Kecuali satu flavour, tapi lupa dah sbb lama sgt tak order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Curheart : sbb mcd banyak aiskrim itu yg lupa hehe

      Delete
  7. Selamat menjamu selera.. ��

    ReplyDelete
  8. Kak nina review rasaaa nakkk belii terusss. Dah ler lama dah tak merasa mcflurry mcd. Yang hitam tu oreo ke kak nina? Mula mula rasa macam pelik oreo dengan mangga sebab fikir mangga masam, ehh manis rupanya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atiqah : ya hitam tu oreo tp kalau tak letak pun sedap mcflurry mangga ni. Mungkin nk rasa masam manis tu kot

      Delete
  9. Eh, McD ada mangga McFlurry? Kena cuba ni. Bosan dah asyik order coklat dengan oreo je..

    ReplyDelete
  10. Mangga harum manis pulak yang salah ye. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : ye salah haha sbb kecik sangat tak puas makan

      Delete
  11. So far, mc flurry yg i boleh makan yang strawberry choco brownies tu. Sbb I tak minat vanilla tapi yg strawberry tu rase mcm makan aiskrim yogurt ala2 llaollao tu 😋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whaniee : strawberry choco brownies tu tak dpt try sbb dh out of stock. Mcd keluarkan menu lain

      Delete
  12. Uiii! Sape sanggup tolak krim mangga meleleh-leleh tu!

    ReplyDelete
  13. Harap- harap Dania tak baca la ni..hahaha..kalau tak sure dia berzikir ajak pi McD

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA : hahaha Dania tgk iklan kt tv akak tak tahu

      Delete
  14. ada creamer mangga , ingakan potong mangga dadu dadu tu

    ReplyDelete
  15. Ala, yang mangga tak try lagi. Baru try strawberry brownies.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com