1 Jun 2021

Susu Kolostrum C2Joy Tinggi Kalsium

 Assalamualaikum Readers


Susu Kolostrum C2Joy Tinggi Kalsium | Susu Sesuai Untuk Ibu Hamil | Siapa yang pernah dengar dan consume akan tahu susu C2Joy sesuai untuk penghidap diabetes. Harga agak pricey, Nina terus jadi ahli. Consume dari pregnant 2 bulan, ibu angkat hubby yang suggest masa kami singgah melawat di KL.


Susu Kolostrum C2Joy - RM 205 (3 kotak)


Alhamdulillah susu ni sesuai untuk parents dan kami suami isteri minum setiap hari. Tak letih, tak rasa sakit-sakit bila banyak berjalan dan hubby tak selsema setiap pagi (sensitif dengan habuk dan bulu kucing). Nina amal minum sehingga bersalin. Boleh buat kerja rumah, memasak. Siapa yang dah lama baca blog akan tahu, siap boleh shopping sorang-sorang bawa perut 🤭😂


1 sachet setiap hari dah cukup

Mak tak pernah missed minum susu setiap malam sebelum tidur


Wajib guna sudu plastik supaya tak hilang zat susu



Pertumbuhan tulang baby pun bagus 😀 Kaki Harraz panjang kata nurse yang bersihkan dia 😂 Baka tinggi side Nina dan hubby pun ya. Sehingga sekarang masih consume sebab sesuai untuk wanita menyusu dan berpantang. Nak cuba boleh komen Nina ya 🙋🏻‍♀️ Susu C2Joy memenuhi keperluan kalsium untuk badan Nina, sebelum ini memang consume susu Anlene.


9 comments:

  1. first time kita tau pasal susu ni...
    tq share heheh

    ReplyDelete
  2. Saya tak minum susu begini.. kalau teh, nescafe campur susu tu saya minum.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Boleh diamalkan utk ikhtiar hamil SS sbb lepas consume, masalah period, keputihan dh kurang

      Delete
  4. dulu pernah jg consume susu kolostrum..tak ingat brand apa..susu awal lembu..

    ReplyDelete
  5. Woww harga dia. Kalau nadya, xmampu nii.

    ReplyDelete
  6. Mahal juga ye susu ni..mybe berkualiti dan berkhasit kan..tgi seratnya..tu mahal :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com