3 Jun 2021

Minyak Kasturi Hitam Dijadikan Alat Pengesan Jin

Assalamualaikum Readers


Minyak Kasturi Hitam Dijadikan Alat Pengesan Jin | Minyak ni kami akan pakai setiap kali balik rumah waktu malam tak nak benda ‘ikut’ dan buat ‘pagar’ rumah dari gangguan. Hubby pernah pakai keluar, kalau orang bau busuk lepas tercium minyak ni bermakna dalam diri ada gangguan jin atau keluarga bela saka etc boleh detect 👻👻


Minyak Kasturi Hitam Dijadikan Alat Pengesan Jin

Kasturi hitam ni hubby beli dan dia baca beberapa ayat penghalau syaitan. Nina pun belum hafal lagi surah tu


Minyak ini pakai sikit di kening Harraz dalam tempoh 2 minggu keluar hospital. Elok buat simpanan dalam beg selain mask dan hand sanitizer 🤣🤣 Nina kena scan masa di rumah sewa seram. Nasib baik cium minyak tu wangi 🤭🤪


Minyak kasturi hitam elok diamalkan tiap kali sebelum solat dan sebelum tidur malam kerana ia sunnah dan jin pengganggu tidak suka sebarang wangian kasturi. Kasturi minyak wangi kesukaan Nabi Muhammad. Kalau nak beli, ada juga dijual di Shopee : link ini .


9 comments:

  1. Saya ada terbaca juga, pokok kasturi antara pokok yang tidak disukai oleh makhluk halus.

    ReplyDelete
  2. tq nina...
    seriau memalam lately ni suka sgt termimpi2, terngigau2..
    tu yg takut ada gangguan makhluk yg satu tu...

    nanti nak beli!!

    ReplyDelete
  3. Wow, mcm tu pulak, blh tlg detect rupanya... Akak suka wangian citrusy, berry - yg penting fruity. Bunga2an pun ok jg. Blh try minyak ni.

    ReplyDelete
  4. halllooo.. psssttt ada sesuatu untuk Nina laaa disini..
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    tahniah tahniah =)

    ReplyDelete
  5. semoga baik2 belaka & dilindungi Allah sekeluarga..

    ReplyDelete
  6. Kalau bau busuk makna ada something wrong 😅 huhu tkt gak tu

    ReplyDelete
  7. Semoga sentiasa dilindungi dari gangguan

    ReplyDelete
  8. betul nina..mandi air limau nipis pun membantu :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com