16 Jun 2021

Farm Fresh Cafe Latte

Assalamualaikum Readers


Farm Fresh Cafe Latte | Entri farm fresh berakhir disini. Lepas ni dah tau nak borong botol besar perisa apa 🤭😄 Rakyat marhean ni kena buat keputusan yang bijak bab membeli untuk menternak lemak sempena lockdown yang pasti akan bersambung sehingga ke hujung bulan 🎉🎉





Tak menyesal cuba cafe latte ni. Setanding rasa kopi susunya. Walaupun mixed susu tapi rasanya umphhhh macam minum kopi espresso original. Yang belum pernah cuba boleh cari nanti ya. Sejenis kopi susu yang diminum sejuk 👍🏻


23 comments:

  1. menarik ni..mcm espresso original..

    ReplyDelete
  2. hehe menternak lemak tu tak tahan, saya tak pernah try lagi perisa cafe latte..Nanti nak try

    ReplyDelete
  3. Ini memang favourite akak ni. Best! Kadang-kadang akak siap blend dengan ais buat smoothie.

    ReplyDelete
  4. dok selalu beli yg fresh milk biasa je utk stok susu dekat rumah ni, hehe..sekrng dah ada yg flavour banana pulak tak silap..tak try lagi..

    ReplyDelete
  5. Susu Farm Fresh ni selalu best. 👍

    ReplyDelete
  6. Memang segar biji mata minum ni. Beli jugak kalau dah teringin sangat

    ReplyDelete
  7. smua air farm fresh busyra suka.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Macam sedap je ni. In sya Allah boleh masukkan dalam senarai minuman yang kena cuba masa pi beli groceries nanti ni

    ReplyDelete
  9. Dulu biasa beli satu kotak. Simpan peti ais.. cafe latte tongkat Ali

    ReplyDelete
  10. farm fresh punya cafe late memang sedap :)

    ReplyDelete
  11. Bukan lagi terasa-rasa sedapnya, tapi dah terhidu aromanya hihihiii! Bahaya betul.

    ReplyDelete
  12. aida suka ni, nina. sedap!
    diri ni dan caffein memang tak boleh dipisahkan.
    sgt sedap!

    ReplyDelete
  13. Pernah rasa tidak terlalu manis.

    ReplyDelete
  14. Rasa dia memang power.. sesuai minum waktu pagi.. terus segar biji mata.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Cafe latte rabia tak pernah cuba lg

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com