18 Jun 2021

Limited Edition Calpis Sour Delight

 Assalamualaikum Readers


Limited Edition Calpis Sour Delight | Dalam entri susu goodday coklat tu ada mention beli Calpis ni di Shell. Nampak limited edition terus sambar. Ini antara susu yogurt fav Nina. Semua flavour suka, minum terus rasa nak membuang. Hihi


Limited Edition Calpis Sour Delight


Rupanya Calpis Sour Delight ni sempena bulan ramadhan dan puasa tahun ni. Disebabkan Nina tak puasa dan berpantang maka tak ambil kisah air untuk berbuka 🤣 Rasa? Serius rasa susu yogurt masam sahaja tak ada rasa limau pun 🤣😅 Sesuai diminum untuk sesiapa yang ada masalah sembelit.


15 comments:

  1. Memang sedap susu Calpis ni. Rasanya semua perisa sedaplah. Betul sangat, senang nak urus qada' hajat.

    ReplyDelete
  2. Minuman masam-masam sangat pun tak berapa sedap.. jus oren ok lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fairus : sekali sekala nk cuba minuman baru

      Delete
  3. Ops.. lupa nak maklumkan, kiriman kad raya sudah sampai. Terima kasih. Sangat menghargainya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fairus : Alhamdulillah.. tahun depan boleh exchange kad raya

      Delete
  4. ooo dah terbyg rasa limau tadi tp bila nina ckp rasa susu masam je ha ok kot klu terjumpa bole try rasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : betul memula ingat rasa limau sekali minum susu masam je :)

      Delete
  5. oh sempena ramadhan ye..tkde plak nmpk kt pasaran..kalo yg calpis ni suka yg anggur & mango

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Tisya : Tak semua tempat jual. Ini pun jumpa di Shell

      Delete
  6. Wah boleh cuba ni. Ccl kadang ada juga masalah sembelit tu

    ReplyDelete
  7. calpis ni mmg fav nih..ada fav baru pulak noh, nice,,

    ReplyDelete
  8. tak pernah perasan pula yang ni.. Boleh cari nanti

    ReplyDelete
  9. Tak ada pula nampak edisi ini dekat area sini..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com