11 September 2013

Terima Kasih Blogger :)



Assalammualaikum.


Sejak menceburkan diri ke dunia blog ia nyata berbeza. Cewahh ada gaya dialog Fareeda pulak. Straight to the point jelah ye, tahun ni memang tak sangka dapat macam-macam dari blogger. Syukur, Alhamdulillah ini yang dikatakan rezeki berblogging agaknya. Nak ucapkan terima kasih kepada 2 blogger iaitu Kathy dan PCL kerana sudi memberi penanda buku dan memilih sebagai pemenang bagi Segmen MamaD tu. 




Penanda buku comel merah nie hadiah dari blogger Kathy R'Bain buat 10 orang juri untuk blognya. Terima kasih banyak kerana pos dari jauh. Semoga murah rezeki Kathy sekeluarga dan semoga anaknya berjaya dalam peperiksaan UPSR tahun ini :) 



Kedua pula, dipilih untuk Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D anjuran PCL tempoh hari. Pemenang kategori 2. Ohh.. acane boleh taip ayat ucapan sebegitu. Tahniah buat pemenang-pemenang yang lain. Terima kasih PCL :) 







Boleh sesiapa terangkan kenapa jadi begini? Pernah tak blog korang ada LIMIT.. sedihhhh
Sabar ya new followers :'(




45 comments:

  1. Tahniah! Moga selepas ni rajin lagi memberi komen.

    ReplyDelete
  2. sama2 sis syg..alhamdulillah,sampai juga..

    ReplyDelete
  3. Ada kena mengena dengan setting kot..cer tanya kat yg otai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah la.. dh check kt setting oke ja.
      nanti la nk tanya. terima kasih ya..

      Delete
  4. Memang bertuah ...
    Itu yg datang seronokkan Nina

    ReplyDelete
  5. Tak tau la pulak follower pun ada limit, tapi Google+ memang ada limit 5000 sahaja.
    Tahniah...hasil dari usaha dan kerajinan, dapat ganjarannya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa buat blog pun dh ada notify pasal follower.. ohh G+ limit 5k rupanya.
      terima kasih.. nasib saja dapat ni :)

      Delete
  6. jyeahhh memang manis kan kwn dgn blogger hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh.. yup, manis berkawan dgn blogger.. hehe

      Delete
  7. tahniah ..murahnya rezeki nina dlm blogging .semoga dapat memberi semangat.

    p/s ..dah max tu , suruh berehat2 dululah xtvt memfollow blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. Alhamdulillah pcl. In Shaa Allah.

      itu tandanya nak kena buat blog lain. hee

      Delete
  8. Wah.. tahniah lah.. semoga terus sukses.. done klik abg Nuff sbg hadiah suka2 hehee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. In Shaa Allah. nanti nina balas klik abg Nuff eh.. hehe :)

      Delete
  9. Tahniah Nina =) rezeki dunia blogging..mmg best..hm yg last 2 xsure plak knpa jd mcm 2..rsanya ni prtma kali tgok bnda cmni..xtry google??

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fais =) Yup.. rezeki blogging best.. dh try macam2 xboleh juga fais. xtau lah kenapa.

      Delete
  10. waa tahniah . .
    syok betulkan dpt hadiah
    tak pernah lg kena limit tuu
    hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik..
      syok juga lah. blog dulu memang ada limit

      Delete
  11. Tahniah nina!

    Akak pun penah kena gitu rasanya...pastu ok dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ujie!

      Ohh.. nina punya tak oke pun.

      Delete
  12. rasanya tak boleh follow lebih dari 300 pada satu masa kot? :)

    ReplyDelete
  13. mcm dah kena sabotaj lak . tak tau ler ... x dpt nak tlg ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog pun kena sabotaj ke.. huhu. entah la apa masalahnya..

      Delete
  14. wah, untung dapat hadiah.sya x pernah lg dpt pe2..xde sape2 nak bagi ke..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la sangat. itu pun ada juga org nk bg. nanti ada la org nk bg tu. hahah

      Delete
  15. singgah sini sambil klik iklan. :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah nina..rezeki berblogging tu..and kita tak pernah lagi dapat message tu..hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih raudzah.. rezeki 3 thn punya. hehe
      entah la tak dapat nk pasti masalah tu. hurm

      Delete
  17. wah tahniah ye....blogger femes2 tu he3..

    owh kak lea rasa kak lea lagi banyak follow blog beribu dah kot.tak pernah pulak dapat macam tu huuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak lea.. ha'ahh kan. hehe

      wahh bestnya kak lea. ermm sedih la macam nie xboleh follow org

      Delete
  18. wahh, cantik laa penda tuuu :)
    hahh.!! Nina pun kena jugak ke cmtu.?? :O
    Ade sorang blogger nie pun kena gitu jugak..
    mybe buat sementara je koot..
    eiqa rse eiqa follow bloggers dah lebih 300 da..
    tp x pernah dapat gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan eiqa :)
      yelah.. dh byk kali kena macam tu kot.
      maybe lah temporary problem kot :/

      Delete
  19. yang tu, memang mcm tuh.. ia terjadi untuk yang follow guna "button follow ala2 tumblr" tapi kalau guna gadgent follow, dia still blh follow. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. ala masa follow tu takda pula macam style tumblr. huhu
      kena ubah setting ler kot :)

      Delete
  20. tahniah nina..sweet ucapan nina tu..:)
    tak pernah lg nina..ada limit ke pla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama.. sweet ke. hehe :)
      ada limit la blog nina ni.. sedihnya

      Delete
  21. Tahniah..hai..singgah sini balas kunjungan..follow sini ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. hai. tq ya sebab sudi follow :)

      Delete
  22. Waa.. tahniah ^^ Kalau follow guna dashboard baru ada limit kot.. guna widget ok je :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com