1 Sept 2013

Bye August, Hello September ! :)

Assalammualaikum.


Bulan Ogos sudah pun menutup tirainya. Sedihnya bila teringat bulan lepas bermacam-macam kenangan yang ada untuk tahun nie. Harap-harap bulan nie juga memberi kenangan seperti bulan-bulan yang lepas. Maaf kalau lama tak blogwalking ke blog-blog kesayangan. Sibuk dengan test dan line internet rumah meragam. 





Oke lah, nanti nina terjah sorang-sorang. Mesti blogger tu geram komen banyak-banyak. Hehee.. Bulan nie agak FULL dengan aktiviti. Cewahhh.. dah kena buat schedule pulak. Hidup kalau tak ada jadual macam tak lengkap. Mungkin lepas nie dah jarang dapat belai blog. 



5/9 - Praktis drive bersama cikgu Mama 
6/9 - Test JPJ Kereta 
13/9 - Test JPJ Moto
17/9 - Hari lahir ayah ! :) 


35 comments:

  1. bz betul sis yer?gudluck...

    ReplyDelete
  2. Ok take care nina..have a great September k..

    ReplyDelete
  3. banyaknya perancangan aktiviti untuk bulan 9.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan nina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perancangan nk cari kerja part time akak.. aminn.. smoga dipermudahkan oleh Allah

      Delete
  4. kejap jer..dah hampir penghujung tahun

    ReplyDelete
  5. all the best tok jpj tu..wt leklok..:)

    ReplyDelete
  6. betul tu ogos da tamat..

    good luck yeah untuk test JPJ.. hehehe u can do it..!

    ReplyDelete
  7. sy suka dri sy yg sibuk dlu2 =) tp skrg agak relax..mgkin Allah nk bg sy rehat kot..xpe redha je..all the best..xlama dh 2 nk test jpj..kenyit mata skit kt abg Jpj nnti..tips ni taw..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada hikmah tu fais.. mungkin skrg masanya utk rehat sebelum pulih kaki awak.. sabar tau.
      hahaha.. tips yg berguna, kena kenyit2 mata

      Delete
  8. Masih ada ruang kosong lagi tu...bolehlah bagi sikit utk blogging, hehe

    ReplyDelete
  9. waaa banyak betul list kerja bulan 9 ni ye . .
    Btw, good luck test JPJ kreta and moto nanti :)

    ReplyDelete
  10. good luck

    lesen moto saya takde, sebab amek terus kereta. hihi

    kalau tak boleh share tips dgn awak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you zana..
      ohh..it's oke. dh lepas kereta. hihi :)

      Delete
  11. maaf juga Nina..lambat balas jejak..

    ReplyDelete
  12. wahh september yang buzy ,,semoga berjaya ambil lesen yer

    ReplyDelete
  13. Hari lahir anak sulung OKje pun bulan ni!

    ReplyDelete
  14. wah tu dia...penuh diari awal september ye.good luck n all the best ye nina.tqvm sudi singgah maraton komen,tak sempat lagi kak lea nak reply he3..

    p/s-->nice new pic profile..nina sweet sangat ^*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much kak lea..
      ur welcome.. maraton komen tu wajib kak lea. bila2 free boleh reply. hehe

      p/s: aww.. jgn buat nina kembang.. sweet la sgt ;)

      Delete
  15. Hidup ini penuh dengan event.. lagi-lagi dengan hidup sebagai blogger.. (hehee) *bangga*

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com