14 Sept 2013

Cantik Doodle Dari Deno


Assalammualaikum.


Berminat nak tempah doodle? Tengok sini "Tempahan : Doodle Niena". 1st time tempah kat Deno dan hasilnya tetap cantik. Harga pun berpatutan hanya RM 10. Murah dan deno akan buat seperti yang diminta. Nak tempah boleh pm di fb Blog Dayang Deno . Doodle deno dah upgrade tau. Dulu tempah doodle pegang bunga lepas tu lupa nak beritahu nina dah bank in. Small matter jelah deno :) 


DAHULU


SEKARANG

Klik pic untuk tengok tempahan doodle lain


PEMBERITAHUAN:
Tengah bercadang nak beri doodle buat 10 Top Komentator. Jeng..jeng. Terima kasih blogger sis Kathy yang sudi memberi idea dan tunjuk ajar ;) 

33 comments:

  1. saper lah yg bertuah dpt doodle tuh ... cantik doodle deno ...

    ReplyDelete
  2. Aah laa.! Comel laa doodle tuu..
    Aku yang dulu bukan lah yg sekarangg :P
    Dulu ku pegang bunga sekarang ku tidak pegang..
    hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelkan..
      Haha.. lagu tegar pulak dah :P
      Dulu ku mat bunga sekarang gadis bunga! hahahha

      Delete
  3. Comelllll.

    Kalau sy tak retilah nak buat semua ni ehehe

    ReplyDelete
  4. so cute! org kreatif aje boleh buat doodle cuti gini khenn. kalau I mmg tak la, tgn keras! huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan.. ha'ah org kreatif pandai buat. tgn keras kena lembutkan.. hehe

      Delete
  5. nk buat doodle sndri ke?? trylh =) dak prmpn sng je bljar kalau art2 ni kan..sbb prmpn kreatif..doodle deno mmg comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cuba buat doodle la fais =) memang suka art tp dh lama xpractice. doodle deno semua comel..

      Delete
  6. Ut mcm AM sesuai lew kan...kalau OKje yg mak orang ni mcm tak sesuai je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la.. sesuai je OKje. cuma buta doodle family sesuai apa. hehe

      Delete
  7. terima kasih niena ... tak sangka ada entri nina pasal doodle ni.. hihi^^ sori sgt2 nina, deno nak bg yg doodle asal tu tapi tak jumpa doodle suk mana.. sori...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 deno.. mesti la nina tulis dlm blog ni ^^ .. its oke deno.. dh lama doodle tu deno buatkan.

      Delete
  8. kak lea kenal deno pun gara2 doodle dia yang comel sangat!wah cantik dua2 doodle kat atas,tu.

    alah nak jugak free doodle,nak jugak he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ahh sama la kak lea.. suka tgk doodle deno dh upgrade tu.

      Hehehe.. jgn risau kak lea mesti dpt punya.

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com