9 Jun 2021

Milo Dairy Free : Almond

Assalamualaikum Readers


Milo Dairy Free : Almond | Minuman baharu dari Milo. Banyak betul minuman baru dilancarkan sempena dalam tempoh berpantang yang ke 64 hari 🤪 Nina beli di Shell (lubuk makanan). Korang rasa milo badam ni sedap ke atau milo yang biasa?


Milo Dairy Free : Almond


Mesti lah prefer milo original sebab lebih sedap. Milo mixed badam ni macam tak kena dengan tekak la. Rasa badam tu lebih dari milo. Tak macam Nescafe Almond Latte yang sedap tu. Sebenarnya badam ni tak semua boleh mixed dalam minuman, kena pandai blend baru rasa sedap.


12 comments:

  1. Tak minum milo sangat yang campur badam ni belum pernah rasa

    ReplyDelete
  2. belum try..suka milo..legend ni..

    ReplyDelete
  3. sure milo original lg fav kan

    ReplyDelete
  4. Milo original tetapppp sedap! Milo lori yang selalu datang sekolah tu lagiii sedapppp hehehe

    ReplyDelete
  5. Trending plak dairy free sekarang ni ye. Nanti nak try. Sal pun x pandai mix susu badam ni. Main curah je macam susu biasa. Haha

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi cuba, nnt boleh beli dan rasa.

    ReplyDelete
  7. milo original yang dalam tin..hehe best

    ReplyDelete
  8. Sebenarnya dulu saya minum juga Milo, tapi kini dah sangat kurang minum Milo. Rasa Milo pun saya rasa dah lain berbanding dahulu. Tapi, orang Indonesia suka minum Milo Malaysia, mereka kata sedap. Saya ada juga kenalan dari Indonesia, bila mereka datang sini, antara barat yang dibeli untuk dijadikan ole-ole adalah Milo.

    ReplyDelete
  9. Tak pernah lagi minum jenis ni.

    ReplyDelete
  10. tak pernah try... lepas ni nak cari lah

    ReplyDelete
  11. Ini kali yang tidak tahan susu bolehlah minum kan.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com