2 Jun 2021

Farm Fresh Strawberries Yogurt

 Assalamualaikum Readers


Farm Fresh Strawberries Yogurt | Antara susu farm fresh ini paling menjadi pujaan ramai. Letak dalam fridge sehari dah lesap 😆 I know my sister-sister in law suka sangat minum susu strawberry. Next time kena beli kotak besar.


Farm Fresh Strawberries Yogurt



Rasanya yang masam manis berlemak disukai ramai tu buat rasa nak minum berkali-kali. Selamat total lockdown 3.0 buat rakyat Malaysia 🙋🏻‍♀️ Marilah ternak lemak di rumah 😬


10 comments:

  1. Alamak yeke ni? Kena rasa nii

    ReplyDelete
  2. Memang sedap susu ni
    beli sekotak memang tak cukup

    ReplyDelete
  3. Best. Saya suka flavour coklat.

    ReplyDelete
  4. Saya suka yang kopi tongkat Ali.

    ReplyDelete
  5. Nak kena cuba la . Selalunya CCL cuba chocolate & latte

    ReplyDelete
  6. kaella suka perisa coklet dengan latte tu, sedap jer

    ReplyDelete
  7. susu farm fresh ni shida suka 3 flavor je nina..coklat kurma dan susu..lain tu xbpe sgt msk tekak huhuu

    ReplyDelete
  8. Kurma n latte juga pilihan hati kuuuu

    ReplyDelete
  9. Lockdown day 3. Mari mari ternak lemak

    ReplyDelete
  10. Lockdown ni memang ternak lemak je keje kita semua. Oh ya, minuman ni kalau beli saiz kecil memang tak cukup..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com