11 Jun 2021

Farm Fresh Mango Tango Yogurt

Assalamualaikum Readers


Farm Fresh Mango Tango Yogurt | Dah boleh jadi duta farm fresh ni 😆😆 review ikhlas dari hati. Banyak minum boleh banyakkan susu badan. Maklum lah Naufal tu hari-hari nak bercinta dengan mama dia 🤭 banyak minum susu yogurt nak bagi anak rasa.




Rasa mango sedap dan fresh bila minum sejuk ataupun tak. Masam-masam manis mangga. Minum botol sinonet ni tak puas lah. Berbaloi untuk dicuba 😄 Yang belum try, carilah nanti.


7 comments:

  1. My favouritee nii ❤ Sedappp sgt . Kalau sehari berkotak kotak la minum ni.

    ReplyDelete
  2. apa saje yg ada mango mmg suka minum

    ReplyDelete
  3. Farm fresh patut panggil kak nina as duta hahahaha.
    Tapi farm fresh punya air memang sedappp belaka kannnn, kiranya puas hati la minummm hehehe

    ReplyDelete
  4. Terbaik.. Tapi saya kurang suka kalau mangga campur susu

    ReplyDelete
  5. Belum pernah try lagi yoghurt farm fresh..

    ReplyDelete
  6. woww. nak beli jugak la nty :)

    ReplyDelete
  7. Boleh apply jadi assistant Bos Susu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com