21 Jul 2021

Hubby Selesai Dos Pertama Sinovac

 Assalamualaikum Readers


Alhamdulillah harini teman hubby pi cucuk vaksin di Equatorial Hotel. Rezeki dapat vaksin under PIKAS. Memang risau setiap kali balik dari kerja sebab banyak berurusan dengan kilang. Doa seorang isteri jugak.


2 jam setengah tunggu . Setakat ni 3x jadi penunggu vaksin

Geng Sinovac - simptom lepas cucuk lapar memanjang 🤣🙄

Terima kasih Miti


Tinggal Nina yang masih menunggu vaksin. Kekadang tu risau jugak sebab menyusu takut effect baby. Harraz sensitif kalau Nina salah makan (durian, oren) mesti susah nak berak, perut kembung. Kena avoid sumber makanan berasaskan masam dan panas.


7:45 PM - market Jelutong beli nasi kandar . Lama tak tengok view langit kesukaan di pantai.


Baru cakap teringin manggis . Maceh hubby belikan, masuk kereta nampak ni terus happy . Setahun tak makan sebab tak jumpa orang jual

Isi putih gebu! 3kg RM 20


Semoga urusan terima vaksin dipermudahkan. Kes naik mendadak dan sekarang dah malas nak ambik tahu. Boring dah dengan pkp tak habis-habis.


8 comments:

  1. adk akk dpt vaksin under pikas jgk..

    insyaAllah nt turn nina plak.. sabar menunggu.. xlama dh tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezy : ya vaksin under pikas semuanya sinovac.

      Tulah risau pi kerja tak ada vaksin ni

      Delete
  2. Naniey pun belum settle vaksin lagi..
    Penat dah nak fikir PKP ni. Anggap je la PKP ni lama lagi. Tepu dah ni rasa lama berkurung. Kesian kat anak terperuk kt rumah tapi apakan daya bahaya kat luar sana. Macam tak berkembang pula duk dlm rumah mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naniey : nasib lah anak2 pkp semua duduk rumah, otak tak berkembang

      Delete
  3. hihi, timm pun dok menunggu ni, agaknya lepas beranak baru dapat kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timm : kena bt komplen dlm my sejahtera baru dpt.

      Delete
  4. Xpa.. Ibu mnyusu tak lama lago dpt pfizer tu ❤️

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com