28 Jul 2021

Buat Swab Test Sebelum Masuk Kerja

Assalamualaikum Readers


Buat Swab Test Sebelum Masuk Kerja | Alhamdulillah rezeki dapat kerja company f&b pula. Cuba nasib dan cari pengalaman baru. Mungkin dengan adanya kad vaksin typhoid mudah nak kerja dalam sektor makanan.


Rasa macam nak terajang doktor India tu sebab gerudi lobang hidung sampai sakit, tak macam swab test masa nak bersalin


Singgah rumah tok udin, kutip beri



Semoga Allah permudahkan urusan Nina dan hubby nak handle rumahtangga dan besarkan anak. Jangan lah Harraz meragam bila bangun tidur tengok mama baba tak ada 😭 faham sangat tengok air muka bila kami balik kerja. Nasib ada maksu tolong jagakan. Macam ni mama kena bagi upah 😬


Alhamdulillah negative. Hubby siap usha Nina kerja part time di kedai bakery dan kena berleter sebab tak ada SOP . Kena covid tak pasal


Segala kos ditaja oleh B Braun Medical Industries. Sebelum kami enter masuk mestilah nak bebas dari covid kan. Harap bulan depan dapat vaksin under company. Bukan mudah nak masuk B Braun tu 😬 happy sebab boleh pi kerja dengan SIL 🤣 jimat minyak kereta.


16 comments:

  1. Alhamdulillah . Rezeki ada di mana-mana . Selamat bekerja nina . Semoga Allah permudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah dapat kerja. Semoga dipermudahkan urusan Nina. Syukur ada maksu jagakan Harraz. Senang tu pergi kerja sekali dengan SIL sama tempat kerja.

    ReplyDelete
  3. wah..sal banyak kali gak hantar resume kat Braun, tapi semua pun direject. Alhamdulillah, rezeki Nina. nanti bolehla rekemen bila dah jadi bos.hehe. semoga dipermudahkan urusan mencari rezeki

    ReplyDelete
  4. B braun ni medical company kan. Ada buat F&B juga ke? Ke F&B on machinery fabrication?

    ReplyDelete
  5. Nina dpt B braun ka? Tahniahhhh

    ReplyDelete
  6. apapunya perangai igt lubang hidung kite lombong ke??

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Selamat bekerja Nina..

    ReplyDelete
  8. Wah tidak sangka Nina kerja balik. Ingat jadi bloggers sepenuh masa dan jaga Harraz. Hehe apapun rezeki jangan ditolak lebih-lebih lagi waktu Covid ramai hilang kerja. Masa untuk timba pengalaman di tempat baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA : Demi membantu suami dan ada commitment terpaksa kerja balik. Ya betul waktu covid ni ramai yang hilang kerja. terima kasih.. Aaaminnn

      Delete
  9. Alhamdulillah.. Selamat maju jaya dalam pekerjaan terbaru ni .

    ReplyDelete
  10. Hahahaa.... rasa nak bagi penampo jew tukang gerudi hidung tu kan...!

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. selamat brkerja <3 sedapnya buah mulberry tuuu..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com