9 Jul 2021

Hadiah Birthday Dari Anies

Assalamualaikum Readers


Bak kata pepatah jauh di mata dekat di hati. Sesuai lah dengan relationship kami yang PJJ ni 😂 persahabatan jarak jauh gituu. Petang tadi, dengar posmen hon then sebut nama Nina. Turun bawah adik ipar bagi parcel. Tengok nama tak lain mek Anies ler.


Bagi tumbler ni kena rajin minum air. Hehe.. comel pen unicorn! Bertabah lah Anies tak boleh balik Melaka raya haji ni


Sebelum ni pos baju Harraz diam-diam sampai. Memang full of happiness surprises 🥳🎉🎉 Terima kasih di atas ingatan tulus ikhlas ni. In Shaa Allah boleh rentas negeri akan disambut dengan tangan terbuka 😆 Tengah fikir birthday Anies bulan ni jugak, nak beli hadiah apa. 


26 comments:

  1. Seronoknya dapat hadiah surprise.
    Syukur ada kawan yang jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati.

    ReplyDelete
  2. Walaupun tak boleh bersua muka, tapi hadiah masih boleh dipos kan kak nina hahahaha.
    Cantikkk tumblr dan warnanya!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah . Salah satu rezeki jugak tu

    ReplyDelete
  4. Tahu tahu hadiah birthday sampai. Seronoknya. Alhamdulillah..Tahniah Nina. Semoga Anies dilimpahi rezeki yang berpanjangan dengan segala keberkatan...aaaminnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azhafizah : alhamdulillah. Semoga Anies murah rezeki. Aaminnn

      Delete
  5. Alhamdulillah..semoga ukhwah berpanjangan..

    ReplyDelete
  6. Baik sangatla anies tu. Saya pun selalu dapat present dari dia sebab selalu komen blog dulu, tapi sekarang dah lama tak blogwalking. Hari ni baca nama anies, rindu pulak nak terjah blog dia. Punya lama tak pi blogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurzarini : Alhamdulillah ada kawan baik mcm anies

      Delete
  7. Patutlah mintak alamat kat Sal. Pandai dia buat surprise, tak tanya direct kat Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : dh agak mintak alamat kt siapa. hahahah

      Delete
  8. Alhamdulillah, bagus Anies selalu beri orang hadiah.

    ReplyDelete
  9. Alamakkk, dah terlepas hehe ^^' Belated Happy Birthday! Tak tahu la statistik yg sebenar, tapi saya selalu rasa jumpa January & July babies, hehe

    ReplyDelete
  10. bestnya.. comel betol adiah..
    semoga hubungan persahabatan korg kekal selamanya.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezy : Alhamdulillah. Aaminnn terima kasih :)

      Delete
  11. Anies dan kejutan memang sudah sinonim hehehe
    Cantik tumbler tu. Pen unicorn pun alahai cutenya.
    Happy belated birthday, Nina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : heheh betol. Sayang nak guna kedua-duanya.
      Terima kasih akak!

      Delete
  12. Happy belated birthday Nina. Moga gembira dan sihat-sihat saja. Seronoknya dapat hadiah. Murah rezeki untuk Nina dan Anies.

    ReplyDelete
  13. Comel hadiah-hadiah tu lagi lagi pen unicorn

    ReplyDelete
  14. Uiiii.. bestnyaa Tupperware ituuuu! i loikeee.. hihi..

    ReplyDelete
  15. sama2
    smbl minum igt laa pak cik sengal kt taiwan tu hahahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com