8 Jun 2021

Fitbar Crispy Rice Bar Nuts

Assalamualaikum Readers


Fitbar Crispy Rice Bar Nuts | Siapa yang tak ada kerja hari-hari belek FP dengan GF? Ini first time order pandamart. Nak cari jajan, scroll punya scroll jumpa lah fitbar ni. Nampak macam sedap 😋 Dalam 15 minit sampai di rumah. Rupanya Fitbar ni brand dari Indonesia patut sedap.


Fitbar Crispy Rice Bar Nuts - RM 12.15

Nampak tak oats dan quinoa





Fitbar ni ada macam-macam flavour antaranya kacang yang menjadi pilihan. Rasanya sedap campuran kekacang bersama oats, quinoa, whole wheat. Kenyang makan satu bar. Sesuai untuk yang tengah diet tapi Nina tak perlu diet as long si Naufal menyusu berat badan statik 53.5kg 😁


13 comments:

  1. Snek macam ni favorite sis juga Nina. Sedap dia sebab ada nuts, cereal dan lapisan caramel pastu cepat kenyang. I like.. :)

    ReplyDelete
  2. selalu gak makan fibre oat tp bkn brand yg ni la..
    kadang2 mcm gian tp aritu k ret beli yg mahal sket so nk beli byk kali kena pk2 balik hahaah.. pasni kena cr yg murah2 sudah :D

    ReplyDelete
  3. Alamak mcm sedap.. sy baru mau diet haha

    ReplyDelete
  4. Betul2 seap ke? Sekarang susah nak dapat crispy bar ni yang betul-betul sedap.

    ReplyDelete
  5. Terliur plak akak aih....sedapnyaaa

    ReplyDelete
  6. makanan diet ni..khas utk yg sibuk bekerja..boleh alas perut kan..

    ReplyDelete
  7. Kalau saya makan, tak cukup satu.. hihi.

    ReplyDelete
  8. Ada juga makan yang jenis begini tapi jenama lain.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com