15 Jun 2021

McDonald’s Rio Burger Beef

Assalamualaikum Readers


McDonald’s Rio Burger Beef | Burger rio kembali lagi dan dapatlah seorang Nina menikmati dengan penuh perasaan (bw & publish semua komen), sebenarnya dah 2x cheat day kononnya nak pantang minum ais sekali air gas 😂 terus minum air mineral nak balance kan. 


Comel burger rio ni bentuk bola

Apa yang pedas? Sos burger ni. Kalau tak makan pedas tak galakkan membeli


Sedar diri tu sikit menyusukan anak memang kena jaga makan. Tak boleh main belasah, tak pasal anak kembung perut, sembelit etc.



Burger rio ni memang sedap dan pedas! Sedap dimakan sebab MIL belanja. Dia kalau boleh nak beli burger pedas sebab tau menantu makan pedas 😅 Sedap dimakan panas-panas pekena coke float pula. 


25 comments:

  1. Pedas-pedas mesti le sedap.

    ReplyDelete
  2. Burger ni tak kena di lidah kami hahaha.. aritu beli lepas tu seksa nak habiskan

    ReplyDelete
  3. sekbaik Nina bgtau pedas
    he hee akak x tahan pedas

    ReplyDelete
  4. hahaha macam2 si nina ni makan dah...
    jangan baby plak dah besar terkenan makan pedas juga heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako : Ada lg makanan yg kempunan hahaha.. baby terkenan sbb mama dgn baba mkn pedas

      Delete
  5. sedap plak tengok..hahha..nk try la

    ReplyDelete
  6. Baru perasan atas roti tu bentuk bola. 😅

    ReplyDelete
  7. Teringin nak cba... tapi haritu dah makan McD hahahaha :)

    ReplyDelete
  8. mmg tk pernah beli sbb tk mkn pedas

    ReplyDelete
  9. burger & coke float...perghh...

    ReplyDelete
  10. Tergoda tengok sos burger yang meriah tu.

    ReplyDelete
  11. x boleh merasa lg mcd rio ni..tgh PKP lg ni x boleh merentas daerah..daerah sis tgl ni xde MCD..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi : kalau ada restoran yg xboleh rentas daerah order thru food panda dgn grab sajalah

      Delete
  12. Burger Rio ni konon nak promote Copa di Brazil, tapi tulah Copa hambar sebab stadium tak boleh masuk penonton langsung. Member kuat makan pedas pun kalah dengan kepedasan burger ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salbiah : Hambar ke tak janji mcd dh keluarkan burger klau tak peminat komplen. Pedas betul burger ni

      Delete
  13. Macam-macam variety burger McD sekarang ye. KSarie dok merindukan prosperity burger huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dino : betul. Tunggu thn depan pulak la heheh

      Delete
  14. Ada nmpk iklan, tapi blm sempat try lagi.

    ReplyDelete
  15. Cantik permukaan rotinya tu, dah ada bentuk bola ditambah lagi bijan hitam putih. Bila tengok isinya....bismillah!

    ReplyDelete
  16. Halah berger ni kembali masa rentas daerah tak dibenarkan.. Mampu pandang jelah.. hahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com