9 January 2018

NIVEA Original Care Lip Balm

Assalamualaikum Readers 😀


NIVEA Original Care Lip Balm | Mostly suka brand Nivea dari sekolah lagi. Ini lip balm paling Nina suka dan setia guna. Tak senang kerja kalau tak pakai lip balm ni sebab bibir akan kering dan merekah apabila 9 jam bekerja bawah aircord 😮😦


Nivea Original Care RM 12.90

Guna tanpa was-was


Nasib ada despatch, a.k.a panda anytime boleh mintak tolong belikan. Bibir kering memey gatal tarik-tarik benda yang mengelupas sampai berdarah. My bad, dengan ada lip balm ni, bibir kering boleh touch up. Tahan 5 jam 😆😆 


10 comments:

Rahsia Melancong said...

Salam owner blog Cik Suka Taip.
Mohon update blog list puan dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah masukkan blog puan dalam blog list saya di Top 55 Blog Travel Malaysia 2017.

Siti Yang Menaip said...

wajib kena adaaa lipbalm.. kalo tak letak lipstick pun tak tenang hehe..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

lip balm ccl pun dah nak habis , boleh la beli baru try nivea ni pulak

Nur Azian Jaafar said...

tak pernah try.. boleh la cuba pasni..

Dhiera nadhirah said...

semenjak suka pakai lipstick matte dengan semi matte ni bibir selalu kering. baru je beli lipbalm. tp bukan jenama ni

Jari Manis said...

Panda? Sis JM cuma tahu pandafood jek

Shahida Dzulkafli said...

Bagus ini.. Tambah sekarang sejuk, lagi bibir cepat kering..

galaksi viral said...

Kawan GV ada pakai lip balm Nivea ni mmg bagus. Bagi bibir tak kering dan lembap. hihi. :)

Gen Y girl said...

Susah betul nak cari lipbalm lipcare yang sesuai sebab asyik kering je bibir ni. Dah try macam macam dah :(

dear anies said...

mentang2 duduk mentega berharga... pakai lip balm pun nk ada shea mentega jg ke? hahahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com