20 Dec 2022

Idea Hadiah Anak Lelaki Berumur 2-4 Tahun

 Assalamualaikum readers


Idea Hadiah Anak Lelaki Berumur 2-4 Tahun | Pejam celik pejam celik tahun depan anak teruna Nina dah masuk 2 tahun. Kawan pun tak ada lagi nak main kecuali hantar nursery baru boleh celebrate birthday. Cakap pun masih bahasa alien, ada a few words yang faham contoh bukak = kak, duduk = duk atau Nina jadi Naaa 😂 Dia tak panggil mama tapi dia panggil nama. Idea hadiah untuk anak lelaki ni jumpa di instagram. 



Idea hadiah untuk anak lelaki ini jumpa dalam instagram tapi ada beberapa hadiah, Harraz dah rasmi guna dan hilang entah ke mana. Tak kuasa mak nak cari. Haha.. Habis duit grandpa&ma saja. Rasanya memang sesuai untuk dua hingga empat tahun kot baru pandai main. 


9 comments:

  1. Pernah baca pakar pediatrik sarankan mainan yang meningkatkan kemahiran motor, eye-hand coordination dan feet coordination sesuai utk anak2 usia begini.

    ReplyDelete
  2. kalau harraz dpt swing car tu habis laa...tak cukup dlm rumah nnt ajak pegi taman pulak hehe

    ReplyDelete
  3. kalau decor room tu rasanya parents yang enjoy, diorang tak faham apa pun. hehe

    ReplyDelete
  4. plastic blocks tu ok. to bkn lego. nnt harraz bawa msk mulut😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. plastic blocks tu ada tp tak reti main lg.. skrg dh cerdik brg kecil2 tak mkn dh

      Delete
  5. bg sy laa toy organizer tu better kalau ada pintu/penutup. kalau bersepah mata kita pun tak skt kan heheheh

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com