28 Dec 2022

Roadtax Holder

 Assalamualaikum readers


Roadtax Holder | Antara benda yang wajib ada sebagai aksesori kereta. Kadang pelik tengok orang yang tampal roadtax bersama dengan roadtax yang dah expired atau ada kesan gam di cermin. Nampak hodoh dan cermin kotor. Bila guna roadtax holder, nak letak pun dah mudah dan tak senget sana sini.




Hubby beli di TikTok, dalam Shopee pun bersepah orang jual. Harga murah saja, untuk kereta sendiri apa salahnya beli kan. Ini pun pasang last minute.

11 comments:

  1. idea bagus juga ni. boleh la beli satu jugak

    ReplyDelete
  2. praktikal macam ni, gam roadtax tu punya le kuat, kikis pun tak lut...

    ReplyDelete
  3. Wah bagus ni... Ok nezt time bole tampal camni gk

    ReplyDelete
  4. MA pun x suka lekat kat kereta... so far guna plasti cover yg insurance kasi tu..but ni mcm menariks...

    ReplyDelete
  5. Kena beli ni. Roadtax nk expired bulan dua. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  6. Ada tgk member pakai.. tp sy masih lg lekat direct kt cermin guna sticker roadtax tu tp mmg kena buat berhati2 la kalau x comot.. hihi

    ReplyDelete
  7. hajat hati nak beli satu bila road tax kereta expired bln mac ni..

    ReplyDelete
  8. so far pakai mcm mn nina? ada tercabut tak tiba-tiba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tercabut walaupun kereta park di bawah matahari

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com