4 Dec 2022

Tema Dan Trend Warna 2023

Assalamualaikum readers


Tema Dan Trend Warna 2023 | Tahun 2022 bakal tiba ke penghujungnya dan masih belum terlambat nak share tema dan warna menarik bagi tahun 2023 untuk pilihan warna tema baju raya, pengantin dan perkahwinan, hiasan rumah atau bilik




Buat pengantin atau bakal tunang orang dah boleh survey warna untuk tema dan majlis pertunangan/perkahwinan idaman nanti. Memang cantik warna tema 2023. Banyak gabungan warna-warna earth. Antara warna-warna menarik ialah :


1. Digital Lavender



2. Sundial


Gabungan warna emas, coklat dan krim. Nampak natural untuk semua jenis warna kulit.


3. Verdigris




4. Tranquil Blue



5. Luscious Red



9 comments:

  1. Dah nk cari kaler tema hari raya ke tu? hehehe

    ReplyDelete
  2. Thanks share... ada gak idea nak buat baju raya tahun depan hehe.

    ReplyDelete
  3. baru td terfikir nak g tempah baju raya hehehe tapi kain tak beli lagi. tgh fikir nak light blue or dark blue...

    ReplyDelete
  4. dah boleh plan baju raya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. skrg pun dh banyak butik jual baju raya

      Delete
  5. tahun 2021 dan 2022, 3 orang anak buah aida selamat nikah kahwin :)
    alhamdulillah. memang bermain dgn warna, nina.
    bertunang. nikah tema warna apa. sanding pulak. bertandang lagi...
    memang aida anak-beranak kaya baju sponsor tahun ni. bertuah!
    raya tahun depan da berderet baju melayu mr.asben :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  6. Mama yan kahwen takde tema tema...campur campur ikut suka

    ReplyDelete
  7. verdigris tu lawa tp rs mcm dah byk je baju kaler warna tu hahahahha adoiii org pompuan ni

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com