6 Dec 2022

Makan Capati Sedap Di Ramzan, Penang

Assalamualaikum readers


Makan Capati Sedap Di Ramzan, Penang | Nasi Kandar Ramzan Penang | Bagi kami laki bini, di sini tempatnya nak mencari sarapan pagi makan capati lembut (tiga keping) bersama daging hitam. Memang surrr 😋 Paling best kalau dapat drive mini cooper tokey kedai. Haha.. Nina tak pernah makan capati di tempat lain, mungkin adunan doh capati tak menepati citarasa kot. Aduh


Capati Lembut Di Ramzan Nasi Kandar


Selain capati, boleh juga cuba makan nasi kandar di sini. Lokasi berdekatan depan Masjid Kapitan Keling, yang menjadi masalah mungkin susah nak cari parking bila tiba hujung minggu. 


Ikhsan Google


Sambil makan capati sambil survey barang-barang kemas pun ok juga sebab banyak kedai emas di sekitar restoran Ramzan ni termasuk Habib Jewels.

9 comments:

  1. Kari dia tu mengancam sungguh…

    ReplyDelete
  2. bagi sy laa mkn apa2 je yg dijudukan dgn daging hitam ni mmg terlajak surrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hah nmpk tak banyaknya R tu hahahaha

    ReplyDelete
  3. Boleh cuba ni nanti. Dah lama tak ronda-ronda cari makan di belah pulau ni.

    ReplyDelete
  4. Kena try ni. I olls suka giler capati. Tapi tak pernah makan sampai 3 keping. Huhu

    ReplyDelete
  5. sy nampak kedai habib je ms ke sini. resto ni tak perasan pun hahahaha

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com