16 Dec 2022

TOP Colour Signature!

 Assalamualaikum readers


TOP Colour Signature! | Siapa yang guna brand pencuci TOP pasti akan perasan ada serbuk pencuci baru yang menggunakan teknologi 5D Colour ProTech. Rangkaian TOP Colour Signature terdiri daripada serbuk dan cecair detergen. Dengan teknologi ini, cucian lebih bersih, terang, menyerlahkan warna dan melindungi pakaian


3.2KG - RM 18.90


Nina boleh mencuci kesemua item pakaian sekali gus, tanpa perlu mengasingkan sama ada ia berwarna terang, gelap, warna-warni, putih, baju baru atau lama. Tanpa perlu risau akan warna pakaian luntur. Pakaian berwarna terang akan kekal berseri dan pakaian gelap kekal gelap. Detergen baharu TOP ini mencegah fabrik dari kelihatan kusam.




Detergen ini menjadikan warna pakaian asal menyerlah dengan menanggalkan kotoran serta mencegah pakaian menjadi berbulu disebabkan geseran. Teknologi pencegahan kelunturan warna mencegah warna turun merebak ke pakaian lain. 


TOP memperkenalkan pek eko isian semula bagi detergen cecair premiumnya. Rekaan mudah dibawa dan disimpan dalam ruang yang terhad. Mengurangkan pengunaan plastik sebanyak 80% berbanding botol-botol detergen klasik. Cubalah pek eko TOP mesra alam yang turut menawarkan lebih nilai pada pembelian berbanding pembungkusan biasa.  


9 comments:

  1. harap sy tak terkeliru laa dgn breeze kaler purple hehehe

    ReplyDelete
  2. Saya pernah jugak pakai pencuci top ni, mmg wangi dan baju tak berbau hapak klu jemur dalam rumah. Tapi sejak pakai mesin basuh front load, skrg pakai detergent yg sesuai dgn mesin basuh.

    ReplyDelete
  3. Lepas ni memang kena guna sabun liquid la...x leh pakai sabun serbuk dah...bercapuk kain baju dibuatnya...tapi tu la..sabun liquid ni mahal nak mati harganya

    ReplyDelete
  4. Pn is3 wak pun pakai pencuci top ni

    ReplyDelete
  5. buih banyak tak nina kalau guna 1 penutup je?

    ReplyDelete
  6. Wow menarik ni. Nanti boleh la nak try. Nak cari kt speed art tgk😜. Biasa dkt speed art murah sabun2 ni

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com