4 April 2013

Malam Jumaat





Assalammualaikum.


Selamat malam semua, malam nie tak hujan.. motif? Oke, motifnya tak sejuk dan tidur pun tak berapa nak feeling-feeling ditambah pula jerawat naik sebijik! Damn, paling menyedihkan ketika ini aku melayan blog dengan mata berair dan hidung berhingus. Penangan beger bakar dari kedai kawan ayah. Fuhh, makan-makan terus menangis kot, betapa tebakarnya mulut aku dengan black pepper tu, sudah la pagi tadi mulut berapi dengan teh tarik abang cafe. Nak bagi lidah aku terbakaq gamaknya. Nanti hang, aku kenakan balik. Wakaka. 


Sebenarnya malam nie takda idea pun. Malam ini juga malam jumaat dan aku gatai pi baca kisah hantu dan sekarang bulu roma meremang. Rasa tak situasi aku sekarang. Mesti orang ingat aku baca kisah seram sampai menangis kan..kan. Nak dijadikan cerita, pagi tadi seperti biasa, seperti 3 bulan yang lepas, aku menjadi tukang bukak lampu (dapat jugak pahala kan) di makmal. Rasa seram memang kena buang jauh-jauh tapi tak boleh nak buang jauh kalau perut aku suka buat hal pepagi. Masuk toilet dan pasang lagu kat fon, kononnya melayan perasaan di jamban. Cis, segala lagu aku layan semata-mata takmo dengar bunyi pelik-pelik. Itu saja sebenarnya yang aku nak cerita. Hehe.. Jom layan Kisah-kisah seram by Egai bagi orang-orang yang tak mengantuk lagi. Aku nak berawan nano, penat melayan pelawat dari Thailand petang tadi :P  


Kepada blogger: 

Tunggu weekend, nanti nina terjah sorang-sorang taw :)




31 comments:

Lisa Sheila said...

waaa..nampak sedap tu nina.... dah lama x makan ..huhuhu.. pantang makan daging :(

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghh sedapnyaaaa... lapau burger!!! huaaaaaaaaa

アヌム said...

nyummyy sedapnyeeeee

[PCL] said...

perghh..rasa tadi pcl mmg nak pesan burger bakar...alih2 dah sampai kedai teroder nan cheese plk...kontol mkn tu dik memalam nih..

deno said...

emm.. sedapnyaaa....!

D'Lafee said...

Look delicious.. :D

Miss Volvo said...

omgz sedapnya burger tu! lapo! lapo!

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk kaw2 je sos tu..pedas..huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam pagi jumaat...

Anonymous said...

Kalo misal, hantunya seperti TomKruis....
Masih takut ?????? Ha ha ha ha ...

khairul hassan said...

sy pon dh 2 hari selsema

Nieyxzha Hassan said...

Hehehe..nieza kalau layan kisah seram biasa layan time siang..kalau malam mula la macam2..hehe

Fariq said...

fuu memang best kalau banyak black pepper ni.. memang mencabar selera.. :P

syafiqakarim said...

bila nak belanja nihh

Nizam Ijam said...

terliur tgok bege tu...

saya masuk utusan.. jom tengok :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak pun suka juga melayan cerita seram. hari2 tgk malam tgk Unbelieved story ke hapa ntah tajuk rancangan cina tu. hahahahaha.. hari2 tgk pn x prihatin tajuk cerita gitu

Amanina said...

Hehee..memang sedap lisa :)
ohh.. mkn sikit dh la

Amanina said...

Hahaha.. sedappp ena

Amanina said...

Hehe.. dap2

Amanina said...

Hahaha.. ubah menu ya.
Selalu makan malam la abg

Amanina said...

Sedappp deno.

Amanina said...

Yup.. :D

Amanina said...

Hahaha..sedapp. saje nk bwt jeles

Amanina said...

Memang pedas berapi yui..huhu

Amanina said...

salam..

Amanina said...

Huhu..mkn ubat

Amanina said...

Hahaha.. layan malam2 buat meremang la nieza

Amanina said...

Ahaha.. pedas berapi kot.

Amanina said...

Hahaha.. coming soon

Amanina said...

Hehee.. wahh tahniah awk :)

Amanina said...

Hahaha.. lupa tajuk tak apa kak :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com