14 Jun 2022

Jacob Baked Crisps Sour Cream & Union

Assalamualaikum Readers


Jacob Baked Crisps Sour Cream & Union | Salah satu sebab kalau pi 7E masuk bulan 5, hubby dah jadi mandor. Mandorr supaya Nina tak beli benda merepek dan update dalam blog. Kemonnn update benda-benda berfaedah kot. Salah satunya jajan ni. Sampai kena perli dalam seminggu makan 2 kali 😅 Kemain sekarang update blog pun ada mandor. Jemmm mak! haha





Alkisah Jacob ni, sengaja ambil nak mengunyah hilang ngantok di office. Kunyahan kedua, eh eh sedap! Memang ada rasa masin-masin tu yang terjebak beli lagi. Sesuai untuk orang yang nak kurus. Orang yang kurus pun boleh makan. Kalau masuk 7E jangan lupa cari tau. hehe

5 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com