27 Jun 2022

Magnum Belgian Chocolate Luxe

Assalamualaikum readers


Magnum Belgian Chocolate Luxe | Lama tak masuk 7E dan scan kesemua aiskrim-aiskrim yang ada. Mata ni kadang dia macam scanner kalau nampak flavour baru terus grap. Terus terang kesemua magnum ni terlebih dahulu keluar di Thailand. Jadi bila dipasarkan di Malaysia, hati membuak-buak nak cuba kesemuanyaaaaa. AMARAN : sangat manis tahap potong kaki toppingnya. Ini yang pertama dan terakhir. Tiada rasa yang ketiga dan seterusnya. Cewahhh ayat.


Magnum Belgian Chocolate Luxe


Cuaca panas-panas memang best makan aiskrim tapi selalunya Nina akan spare air mineral untuk hilangkan kemanisan di tekak. Rasa aiskrim belgian chocolate ni memang full of chocolate. Mewah dengan rasa belgian choc. Rasa salutan coklat Belgian di bahagian luar saja. Di bahagian dalam tak terlalu manis. Walaupun rasanya yang manis sangat tapi bila gigit di bahagian dalam dah rasa balance. Nak cuba sekali sekala boleh. Harga dalam RM 5.40 sahaja.


7 comments:

  1. sy pun begitu... masuk 7E beli aiskrim je... hihihi... tp sy sejenis x suka mencuba sst yg baru... biasanya beli aiskrim yg biasa dimakan je... hehehe

    ReplyDelete
  2. oh magnum ada yg baru....tp magnum ni kuar la mcm2 flavor tetap setia ngan almond punya

    ReplyDelete
  3. Wow, tak pernah cuba lagi. Saya baru makan tadi, aiskrim Magnum, tapi yang klasik. :)

    ReplyDelete
  4. Belgian Choc memang sedap.. :)

    ReplyDelete
  5. ok...bye. tak terasa nak makan...byeeeeee (sambil kira nak-taknak, nak-taknak)

    ReplyDelete
  6. da rasa sekali. magnum ni memang eskrem pilihan anak2 aida.
    tapi sesekali ajer la beli kan. keras harga nya :)
    memang manis! sejak aida da diet manis ni, sekali makan rasa berdenting otak ha ha ha ha...
    dulu kala manis manis gini selamba je :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com