6 July 2013

Blogspot Bermasalah



Assalammualaikum Readers..


Dah 4 hari mood nak bw hilang gara-gara tak dapat view blog seperti biasa. Tak faham kenapa tiba-tiba jadi macam tu. Blogspot ada masalah kah macam sesetengah blogger cakap.  Agak sedih sebenarnya bila tak dapat nak terjah blog yang tinggalkan komen. Ini tidak adil.. tidak adil. Kena layan lagu Yuna camni. Sob.. sob. 


Harap blogger lain tak kecil hati atau merajuk dengan nina ya. Bukan sengaja taknak bw dan kesian buat followers baru sebab tak dapat nak follow semula. Minta maaf sangat-sangat. Kalau nampak nina komen tu kan kan bermakna blog tu dapat view. Yang agak pelik dan buat dahi berkerut bila ada sesetengah blog boleh, ada sesetengah blog tak boleh. Lebih dari 10 blog tak dapat view. Sabar jelah.. Lagi sedih blog sendiri pun tak boleh view. Alahai..

40 comments:

Kathy Rbain said...

ye sis...memang beginilah jadinya..hehehe...kathy pun alami nasib serupa...help!help!

reenapple said...

Aku pun selalu kena masalah ni. Tapi aku rasa yg sebenarnya masalah internet connection aku je. Huuu.. WifI kekadang meragam jugak. Sesuka hati tak bagi bukak FB.. huu

AiSyA LiEzA said...

hahaha..sy ingtkan line tenet sy y sloww.. ekekkeke.. adoyaiii~~

Aziz Safian said...

aku kecik hati ngn ko..sampai hati.

man said...

ooo..xpe sy dtg ni..hehe

izan mama mia said...

akak pun sama, kekadang boleh buka, kekadang langsung xboleh buka,,,

Teena Tna said...

Ramai jugak yg cakap blogspot ni ada masalah skang, kalau on9 by lappy memang tak leh bukak, tp teena guna Ipad, so no probs..
Takpe, lepas ni 'qada' balik BW..hehe

Mieza Jhaa K said...

Ehh kenapa jadi mcm tu?

NinaAz said...

Sabar ehhh. Nk suh rest lettew kejap. Hihi

Mizz Aiza said...

betul tu nina.. akak pun perasan juga.. semoga masalah ni cepat diselesaikan..

Suria Lekatlekitgurl said...

Benda biasa brlaku kt blogspot

Kancil 8349 said...

kekadang ia sementara je...apapun kena bersabar..

Fiza Rahman said...

Pernah jadi mcm ni juga. Kena try byk kali baru ok.

are_lin@yu said...

klu jd cmtu mmg ssh nk bw kn..stkt skrg ayu ok lg

S.K.A said...

he3..ramai yg post pasal ni..ape msalah pn xthu la..tp xpula terjadi kt sy

Khai♥Rin : anies said...

sy pon kena mcm tu kdg2 tp sabo je la ye

tenku butang said...

o yeke.. teman xde plak problem camtu lagi.. hope ok semuanya..

MaMa Rey said...

sabar ya Nina..sy pn prnh jg alami mcm tu sblm ni..

Amanina Mads said...

hehehe.. itu la susah nk bw

Amanina Mads said...

Ohh..haha. aku rasa kt rumah kau tu sbb wifi tp blogspot memang ada masalah. sebab fb laju je bila on9.

Amanina Mads said...

hahaha.. line laju je kalau bukak benda lain

Amanina Mads said...

hahaha..jangan la begitu

Amanina Mads said...

hehe.. oke2

Amanina Mads said...

Hurm itu la akak..dh berhari-hari macam tu

Amanina Mads said...

Ohh.. yeke macam tu. haha
kena beli Ipad la macam nie.

Amanina Mads said...

blogspot problem mija..

Amanina Mads said...

Hihi.. kena rest pastu try again

Amanina Mads said...

In Shaa Allah akak.. payah jugak tak boleh view blog

Amanina Mads said...

Yeke suria...huuu

Amanina Mads said...

Bersabar lebih baik..

Amanina Mads said...

Huhu.. tak la risau sangat

Amanina Mads said...

susah nk bw sbb byk kali kena tnggu baru oke

Amanina Mads said...

Hehe..jelesnya kat fais. entah la..tak tau nk cakap

Amanina Mads said...

Hehe..sabo jelah

Amanina Mads said...

huhu.. sesetengah blog je

Amanina Mads said...

sabar juga mama..hehe

Aida Ismail said...

Pernah gak kena macam ni. Rasa nak hempok je laptop. Kekeke~

Amanina Mads said...

Hahaha.. kesian lappy tu

Anonymous said...

Hehehe... masalah ni bleh ler selsai... cuba tukar link blogspot.com kepada blogspot.ca atau blogspot.jp atau blogspot.in atau blogspot.co.uk insya Allah selesai... contoh : http://ohjawatankosong.blogspot.ca Tapi yang sedih kenapa google lambat bertindak...

Yun Sing said...

Amboi menakutkan betul.. masa tu belum aktif blogging lagi kwot :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com