11 May 2014

Ibu Dihatiku .. Happy Mother's Day !



Salam Readers..



Setiap tahun, tak pernah sekali pun sambut hari ibu sebabnya hari hari ialah hari ibu. Sayangnya tahun ni google takda game macam tahun lepas. Boleh tengok sini. Walaupun hari ni istimewa tapi mak masih lagi ke meeting persatuan dan UMNO. Aku tak boleh bayangkan kalau hidup tanpa seorang ibu sebab aku masih boleh hidup tanpa seorang lelaki bernama boyfriend. Kasih sayang mak tak pernah hilang. 



"Hari ibu ialah hari Mother Church/Ibu Gereja Kristian. Siapa nak sambut, silakan. Siapa takut rosak akidah, jangan sambut"

- Ustaz Azhar Idrus



Syukur mempunyai seorang ibu yang memahami walaupun kadang2 terlebih risau dengan keselamatan aku. Boleh kongsi apa saja termasuk la pasal cinta2 ni. Sayangi lah ibu selagi mereka masih ada. Tak lupa juga Selamat Hari Ibu buat semua blogger yang bergelar ibu dan bakal ibu. Muahhh...




9 comments:

Ai Syah said...

sy pun syg mak sy . syg sgt2 . =) .

Sis Vee said...

kasih ibu tiada gantinya .

RDZ Z said...

Selamat hari Ibu Nina...

Ema Johari said...

Selamat Hari Ibu..Ibu adalah segalanya.

MaMa Rey said...

tq nina..selamat hari ibu buat ibu nina..betul tu setiap hari adalah hr ibu..^-^

Kathy R'bain said...

selamat hari ibu buat semua bergelar ibu..

Yun Sing said...

:')

Yumida Huda said...

beznye org bergelar ibu..dpt dedikasi ucapan dri anak2. selamat hari ibu

MissNadia said...

teringat mama :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com