1 August 2015

Jamuan Raya Pejabat


Salam Readers..

Hi Ogos ! Dah masuk bulan baru tapi raya kan sebulan. Sementara masih di bulan Syawal ni ofkos ada lagi jamuan raya sana sini. Macam tahun lepas, jamuan raya tetap ada walaupun tak meriah sangat sebab ramai tak dapat hadir. Yelah sapa nak mai ofis hari Sabtu. Tahun ni sambut birthday ber 4 saja khas untuk lahir bulan Julai dan Ogos. Birthday girl 2 orang tak mai. Huhu..



Kek sponsor so tak nak tulis happy birthday. Kite tak makan pon


Janji dapat makan lemang dan rendang. Sejak hari raya dok mengidam. Nafsu makan kena kawal, kesian badan gemok mendadak nanti. Hehe.. Meh layan gambar, tiada cerita dapatku taipkan. 


Tengah bagi duit raya tapi tak semua sampul ada duit
Candid la sangat
Selfie sebelum makan !
This is Rahim. Birthday kami bulan 7 ! 
Dapat singgit je. Alahai
Merah ang.. ang bak kata orang utaqa
Bajet macam enginiur :P
Hadiah birthday | Olaf dari Ika (21 Julai) | Sia dari Uncle Rahim (23 Julai)

18 comments:

el said...

telain ailio je tgk makanan tu
hahaha

Farah said...

Dapat juga duit raya. hehe :D

zai zamree said...

bakal pak mertua ke tu?

Murniwati Awang said...

untungnya dah basau pon dpt duit raya..kikiki..olaf tu bestnye

Khai♥Rin : anies said...

Pak mertua? Ekekekekekekeke gelak dy ;)

Cik Ash said...

Roti jala sedapnya...

Cik Ash said...

Mana taw kalau betul Jodoh husna dengan ank pak cik tu hihihj

Cik Ash said...

Comelnya hadiah

Time Traveller said...

Bakal pak mrtua vs menantu tu huhuu paling comel :D

Kira Sakura said...

paling banyak dalam sampul tu dapat berapa nina?

hepy belated besday :)

Deanna Morni said...

ternampak roti jala...adehhh..meleleh air liur...neway....epi belated besday hihih

IntaNBerliaN said...

eh, tetiba nampak kuih jala tu... sedap la plak.. hehhe

#BU

Shahida Dzulkafli said...

Nak olaf.. hehehe..happy belated birthday..

Siti Yang Menaip said...

hehehe last year pun buat kutip duit raya cemtu..
paling banyak ada rm100 hahaha tapi CT dpt RM5 je hahak..

izzeyda said...

comelnya olaf tuh.. ehh olaf ngan sia tuh sama warna laa, biru putih..

Zie Has said...

kek tu nampak sedap ... terliur ni :)

Zie Has said...

seronok eh banyak kali sambut besday :) ...

Fiza Rahman said...

Sedapnya kek. Olaf tu...cute sangat ☺

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com