11 April 2016

Magnum White Almond


Salam Readers..


Magnum White Almond | Rasanya dah jatuh hati dengan Magnum White Almond ni dari spesis aiskrim Magnum yang banyak flavor tu. Setakat ni dah try 3 jenis "Magnum Black Espresso & Magnum Classic" "Magnum Almond" . Kalau ke mall mesti borong sekotak Magnum yang ada 3 batang. Makan puas-puas. Setiap flavor harga berlainan tau. Lepas ni boleh borong Magnum berkotak-kotak. Hehe..


Magnum White Almond


White Almond ni mesti lah tiada coklat dan tak terlalu muak kalau makan banyak kali. Buat peminat almond jangan risau tetap ada di luar tu, crunch tau bila makan. Dapnyaaaa.. Time cuaca panas ni asyik mengidam nak makan benda sejuk je. Jadi haruslah buat stok aiskrim dalam peti sejuk tu.


Sesekali jadi model Magnum yang last bakal dikorbankan

Dapnyaaaa.. Meleleh air liur


Nanti nak try magnum kaler pink tu pula. Tahap kemanisan setiap jenis aiskrim ni korang boleh agak sendiri kalau dah cuba makan kesemua 5 flavor Magnum. Cubalah cepat sebelum bulan puasa. Hehehe.. Harga sekotak 3x80ML berharga RM 13.75. Agak-agak mahal ke murah? 


8 comments:

Abe nick said...

ermm sedapnya tapi mahal tu

Shahida Dzulkafli said...

Assalamualaikum nina..
Dah tukar link blog ye..
Akak dah update dah kat bloglist..
Yang putih nie manis sangat..
Xde dalam list feveret akak.. hehehe..

Farrah MF said...

Akak yang Almond lagi satu tu akak memang suka sangat. Yang ni, agak kurang kena dengan taste akak walaupun akak makan habis sebatang hehehe :)

♥TheOnlyFarah♥ said...

dah pernah try.. suka yang classic lagi..heee

el said...

ha baru terpikir
nak buat tabung untuk eskem magnum
eskem paling mahal kut haha

Kira Sakura said...

dah cuba yang pink. sedapppppppp

Cik Ash said...

Mahal molek aiskrim hahahahaha patut la suruh Abe beli dia bgitaw nanti dulu

dear anies said...

da rs jugakkk tp manis sgt laaa

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com