26 June 2016

De'Xandra Perfume Tahan Lama


Salam Readers..


De'Xandra Perfume Tahan Lama Dan Halal | Biasa lah kalau bekerja dalam satu office, macam-macam barang officemate jual termasuk lah De'Xandra Perfume ni. Seminggu sebelum raya terjebak juga beli perfume ni. First time nak try pakai perfume yang jadi viral sekarang ni and 100% tahan lama seperti yang dikatakan.



De'Xandra Perfume Tahan Lama Dan Halal. Beli yang original dengan sticker



Siapa kat sini penggemar perfume macam Nina? Sejak sekolah bermacam jenis minyak wangi dah try. Dari branded sampai la brand macam Silky Girl, Avon. Dirumah still ada baki perfume Estee Lauder dan Gucci tapi walaupun 100% still bau tak boleh tahan lebih dari 8 jam. Bila difikirkan perfume original tu mahal, terbantut nak beli. Dengan adanya De'Xandra Perfume tak perlu berbelanja ratusan ringgit hanya untuk sebotol perfume. Inspired perfume ! Bau favourite semua ada dalam list perfume De'Xandra.



Murah dan mampu milik. Dah try Ralph Lauren, bau tetap sama dengan ori. Dah try pakai sambil buat kerja-kerja mengemas rumah, serius bercampur dengan peluh pun still bau lagi. Hebatnyaa. Haha. Serius kami tak tipu. Harga RM 60 untuk sebotol ! Banyak pilihan kan. Kesemuanya list perfume yang top choices.



De'Xandra Perfume Tester Kit dengan perfume top

De'Xandra Perfume For HIM

List De'Xandra Perfume For HIM
De'Xandra Perfume For HER

List De'Xandra Perfume For HER

List De'Xandra Perfume For HER


Ciri-ciri De'Xandra Perfume :


  • Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume)
  • Setanding produk antarabangsa
  • Produk Halal
  • Pati original, boleh di bawa solat
  • EDP, tahan lama (more than 8 hours)
  • Travel Perfume (I Loike ! 😍😍)
  • 35 ML (tidak terlalu kecil/besar)
  • Packaging menarik & cantik
  • Mengikut citarasa Malaysia



p/s : Boleh beli hadiah untuk suami/isteri, bf/gf  😙🙈  Sayangnya bf tetap setia dengan Mandarina Duck 🐤



6 comments:

Siti Yang Menaip said...

suka gak tapi x penah try lagi yang ni.. nanti bolehla cuba =)

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum..
LZ setuju.. De'xandra mmg berbaloi2. LZ jual perfume original tapi berapalah sangat kita boleh beli original designer perfume yg berharga ratusan RM sebotol.

So sebagai alternative De'xandra menjadi pilihan..
Setakat ni LZ dah beli 6 botol.. Boleh tukar2 wangian..
Wangian kegemaran sudah semestinya bauan floral..

LadyBird said...

Suke bau dier.. Segar..

Siti Nurzafirah said...

hehehe... ada try bau tapi tak kena ngan idung...

Zie Has said...

cantik sangat kotak perfume ni

Zie Has said...

aduhai ... ingat nak booomm blog nina. tapi tak larat la pulak, lately ni tak berapa nak sihat manjang

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com