22 June 2016

Pemenang Kad Raya GA


Salam Readers..


Tahniah diucapkan buat semua pemenang Kad Raya GA by Nina ! Yang mana tak berjaya jangan risau tahun depan ada lagi dan kad raya akan di tambah. Nanti nak contact semua pemenang sebab nak pos kad raya sebelum jumaat ni. Kalau tak, jawabnya kad raya sampai selepas raya. Hehe.. Harap-harap sampai sebelum raya 😀 😀




#1 (DONE POST)



#3 (DONE POST)



#4 (DONE POST)



#5 (DONE POST)



#6 (DONE POST)


#7 (DONE POST)




#8 (DONE POST)




#9 (DONE POST)


#10 (DONE POST)




#11 (DONE POST)




#12 (DONE POST)




#13




#14 (DONE POST)




#15 (DONE POST)


#16 (DONE POST)




#17 (DONE POST)

21 comments:

alya chan said...

Tahniah semua pemenang :)

Cik Eyz said...

Alhamdulillah , tersenarai sebagai pemenang . Syukur selalu :) details sy dah bg dekat email :)

Nims Productions said...

Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadan.
Saya dah emelkan alamat pada emel akak.
Terima kasih !

Ai Kajiwara said...

thanks sis. moga dirahmati Allah selalu.


ain najwa binti amran.
smk seri pinang,
jalan tun abdul majid,
81440 bandar tenggara,
johor.

Hafiza AizZawa said...

ruginye x join.. tahniah pd pemenang..

Cik Ash said...

tahniah kepada pemenang

iffah hussin said...

ALHAMDULILLAH TERSENARAI, TERIMA KASIH :)
TAHNIAH SEMUA..

Saffa Aina said...

Alhamdulillah..TQ ^^.done email details

Yaziidah Azwar said...

tahniah :)

Afif Rayyan said...

Tahniah buat semua pemenang....

Siti Nurzafirah said...

tahniah pemenang !!

Farrah MF said...

Tahniah buat semua pemenang,...
:) :) :)

nur sabrina said...

Tahniah kepada semua yang memenangi ^_^

aswadz said...

tahniah kepada semua pemenang yg bertuah.

nur sabrina said...

Alhamdulillah... Masih ada rezeki di sini ^_^ Kita dah email kan details

dear anies said...

tahniah semuaaa

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!!

izzeyda said...

tahniah kepada semua pemenang

Shahida Dzulkafli said...

Lawanya kad raya nina...
next year kena ingat nie untuk joint..

Umaira Ishak said...

thanks kak

nana liena said...

lawa gila corak yg tepi tu.. tahniah utk yg menang.
tahun ni kad raya dpt sekeping ja. tapi terharu juga,sbb tak tahu pula ada yg sudi bagi.
kad raya ni nak dpt senang,kita bagi orang,insyaaAllah,org tergerak nak bagi jga. tukar2.. ikut la sempat post la.. huhu

gila lama tak join contest ga semua.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com