7 Nov 2016

J.CO Donuts & Coffee @ Queensbay Mall, Penang

Assalamualaikum Readers..

J.CO Donuts & Coffee, Queensbay Mall | Layan J.CO Donuts & Coffee 28 Oct, malam raya Deepavali lepas, crowded dengan manusia-manusia yang sibuk shopping termasuk lah melayu. Pi sana semata-mata craving donuts ni 🍩 Kebiasaannya donuts faveret mesti akan habis, dah tu kena tunggu pula tapi rezeki kot dapat kesemuanya. Hehe


J.CO Donuts & Coffee pilihan tekak

Ice Chocolate White Cream J.CO


Lain orang lain citarasa, dari dulu ini saja donuts yang dilayan, entah suka sangat donuts company dari Indonesia ni. Maybe because their using Belgian Chocolate. Yang menarik lagi makan donuts siap boleh order coffee, aiskrim atau sandwich sekali. Yeayy. Bab harga tak tahu lah nak kata mahal ke sebab donuts untuk tapau mesti beli at least 6 ketul (per box).



Nak tahu berapa banyak jenis donut, sandwich, aiskrim dan coffee yang disediakan boleh godek-godek dalam website "J.CO Donuts Malaysia" . Mesti terliur korang tengok. Lepas ni nak try Sandwich pulak. Meh nak share harga kot-kot ada yang tak pernah try 😄


Bawa balik seketoi heee
 
Geng kaki makan harus menunjukkan diri


1 J.C Cheezy Rich - RM 3.58
1 J.C Red Velvet - RM 3.58

1 Donuts 2 Pcs - RM 5.38
Al Capone
Chruncy Chruncy

1 Donuts 2 Pcs - RM 5.38
Marble Hazel
Meisisipi

1 Iced Chocolate White Cream - RM 11.13

SUBTOTAL : RM 29.05
6% GST : RM 1.75
(bayar donuts & coffee asing)


TOTAL : RM 30.80


9 comments:

  1. lama tak melayan Jco. dulu kalau beli pun selalu tapau je hehehe

    ReplyDelete
  2. dah lama x mkn donut J.Co ni..dulu femes giler masa mula2 buka kt pavilion..

    ReplyDelete
  3. J.co donut yummy
    Kalau Mrs. A nak makan J.co kena pergi palm mall.
    Kalau nak senang makan jer.. donut B.A sebab dekat dengan office huhuuhu..

    ReplyDelete
  4. sedap nyerrr lama x mkn donut...personally sy suka big apple...walaupun mnis melenting lenting ;-)

    ReplyDelete
  5. kt x berape suka donut...
    fasya suka sgt mkn donut

    ReplyDelete
  6. wow.. lepak kedai makan hipster.. hahaha

    ReplyDelete
  7. pernah mkn. tu pun dapat doorgift kenduri

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com