15 March 2017

Dinner @ The Table Penang


Assalamualaikum Readers..


Tempat Makan Sedap di The Table Penang | Makan Malam The Table | Hipsters Cafe The Table Penang | Kembali bersiaran selama berminggu tak update blog, busy kerja, travel. Satu lagi cafe hipster di Penang dan cafe kepunyaan Melayu kita. Sangat suka lepak sini dan makanan sedap! No wonder tourist Europe suka makan sini.



Menu di The Table Penang

Partner cari makan, siap ada planning nak terjah kedai makan around Penang. Wee


The Table Penang sangat senang nak terjah, hanya di belakang Masjid Kapitan Keling dan selang berapa kedai dari Moustache Houze. Makan di sini bulan lepas tapi tak sempat nak update. Entri basi pun biarlah janji update. Heee.. Dah nama pun hipster cafe, mesti lah deko pun lawaaa. Selfie tak habis-habis di dinding.



Cafe ni ada 2 tempat makan, boleh pilih makan di bawah ataupun di atas. Pilihlah menu apa saja, mesti berselera makan. Harga pun berbaloi dengan kesedapan makanan. Siapa hantu cheese, inilah tempatnya! 



Tangga menuju ke atas. Tinggi betoi

Nice deco!

Hipster lawaaa! Suka tengok ala-ala abstrak

Tempat makan yang perbagai. Pilih nak meja mana satu. Last2 kami pilih di bawah kipas

Space di atas agak terhad, kalau ramai orang tu agak crowded


1 PassionFruit - RM 8.50
1 Lemonade Mint - RM 8.50
1 Meatball Baked with Cheese - RM 13.00
1 Meatball with Fries - RM 11.00 (Sedap!)
1 Chicken Grill Creamy Mushroom - RM 16.50
1 Buttermilk Chicken - RM 17.00 (Sedap)


TOTAL : RM 74.50


TheTable Penang
No 27, Carnarvon St, Georgetown, Penang

Dibuka setiap hari
Jam 6pm - 11.30pm kecuali Khamis


Official Instagram : @TheTablePenang



2 comments:

siti hazreen said...

eh, tak perasan pal restoran ni kat masjid kapitan huhu

Mrs. A said...

Semua food kat atas tu nampak menyelerakan.
Wah! sana sini situ hipster ya

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com