12 June 2018

Kiehl's Hadiah Untuk Diri


Assalamualaikum Readers 😆


Kiehl's Hadiah Untuk Diri, Self Reward Di Hari Raya | Excited macam tunggu duit raya. Haha.. Orang lain sibuk beli baju raya macam nak pi menikah, aku sibuk beli skincare. Dah lama usha Kiehl's, sebab bila ke Gurney Plaza, mesti lalu depan outlet Kiehl's tapi tak tergerak hati nak masuk. Sejak balik dari Taiwan, potpori pori-pori di pipi nampak lebih besar daripada biasa, breakout sikit. Maybe sana cuaca sejuk. Takkan nak tunggu jadi lopak di jalan baru nak cari pakar kulit.


Kiehl's box nampak mewah. Sebelum koyak dikerjakan kucing.

Wrapping macam tak nak bagi bukak. Maceh abang GDex



Kiehl's skincare dari New York, dorang ada beauty advisor, boleh tanya dan check jenis kulit kita dan advise produk apa bagus untuk kulit. Sebelum beli skincare ni, banyak baca review positif.



Start 0% gst, usha website Kiehl's, harga mur mur amat, terus beli dan dengan pembeli online dapat 5 sample percuma (boleh pilih). Verangan nak kulit licin macam telur ayam di hari raya 😄😅😅 Sapa tak suka muka pololes kan? Antara produk Kiehl's yang nina dah cuba :



1. Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash


2. Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque


3. Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner


4. Kiehl's Clearly Corrective Brightening & Soothing Treatment Water


5. Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream


6. Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil


7. Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Toner




Ramai blogger review kata bagus dan jimat, tahan selama 6 bulan. RM 113.21

Harap cik mask dapat memerangkap kekotoran di muka. RM 122.64


Dalam tempoh 28 hari boleh nampak resultnya. Kalau tak ada perubahan Kiehl's akan pulangkan duit. Beauty is pain, kena laburkan duit beratus. Dah guna 4 hari, nampak parut semakin pudar dan kalau betul-betul berkesan, Nina buat review okay girls.


3 sample untuk kecikkan pori dan best sellers

Serum untuk hilangkan bekas jerawat


Tunggu eh 28 hari, tak sabar nak tengok perubahan muka. Boleh tengok website Kiehl's 👈


19 comments:

  1. Aamin.moga membuahkan hasil yang terbaik ya...

    ReplyDelete
  2. Untuk kulit yang cantik kenalah melabur kan nina.. Semoga usaha membuahkan hasil..

    ReplyDelete
  3. nmpk mcm best je skincare ni...semoga pulih spt sediakala & bertambah mulus..menjelang hari raya..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. woot woot diaaa Kiehl’s tuuu.. tak pernah cuba tapi nanti share2 tau mcm mane..

    ReplyDelete
  6. Teringin juga nak cuba Kiehl's tapi belum mampu nak beli lagi. Kalau baca reviews, memang banyak products yang bagus-bagus :D

    ReplyDelete
  7. Wowww...akak teringin nal try yg mask tuuu...adudu.....

    ReplyDelete
  8. Hahaha..baju raya cantik tak penting Nina, asalkan kulit cantik dan flawless. Barulah rasa confident di hari raya

    ReplyDelete
  9. Farah : Ya, banyak produk yg bagus2.. harga pun bagus jugak. hahaha

    ReplyDelete
  10. Dulu pernah pakai yg range calendula, sample set je lah. Tapi best! Cuma itu lah, tak cukup modal nk beli 😅

    ReplyDelete
  11. brg baik mesti laa harga dia pun ehemmm😊

    ReplyDelete
  12. so, the final result cemana ? review kaih

    ReplyDelete
  13. Siti Nurzafirah : So far makin elok cuma result ambik masa berbulan

    ReplyDelete
  14. Sis nina...mcm mana dgn result after 28 hari? Proceed guna atau ada niat nak minta refund? Saya pun guna. Dah masuk sebulan...mcm x de apa2 jer...

    ReplyDelete
  15. Qyntan Haron : Sy dah pakai 205 hari sis, parut jerawat makin pudar. Kena sabar tunggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hi kak nina. Kalau utk yg baru nk try product ni. Which product kene beli dlu memandangkan harganya yg have have hehe. Btw sye ade combination skin

      Delete
    2. Nora : Waalaikumussalam hi nora. seeloknya ke kiosk Kiehl's dan jumpa beauty advisor. boleh dpt sample free

      Delete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com