12 June 2018

Kiehl's Hadiah Untuk Diri


Assalamualaikum Readers 😆


Kiehl's Hadiah Untuk Diri, Self Reward Di Hari Raya | Excited macam tunggu duit raya. Haha.. Orang lain sibuk beli baju raya macam nak pi menikah, aku sibuk beli skincare. Dah lama usha Kiehl's, sebab bila ke Gurney Plaza, mesti lalu depan outlet Kiehl's tapi tak tergerak hati nak masuk. Sejak balik dari Taiwan, potpori pori-pori di pipi nampak lebih besar daripada biasa, breakout sikit. Maybe sana cuaca sejuk. Takkan nak tunggu jadi lopak di jalan baru nak cari pakar kulit.


Kiehl's box nampak mewah. Sebelum koyak dikerjakan kucing.

Wrapping macam tak nak bagi bukak. Maceh abang GDex



Kiehl's skincare dari New York, dorang ada beauty advisor, boleh tanya dan check jenis kulit kita dan advise produk apa bagus untuk kulit. Sebelum beli skincare ni, banyak baca review positif.


Start 0% gst, usha website Kiehl's, harga mur mur amat, terus beli dan dengan pembeli online dapat 5 sample percuma (boleh pilih). Verangan nak kulit licin macam telur ayam di hari raya 😄😅😅 Sapa tak suka muka pololes kan?



Ramai blogger review kata bagus dan jimat, tahan selama 6 bulan. RM 113.21

Harap cik mask dapat memerangkap kekotoran di muka. RM 122.64


Dalam tempoh 28 hari boleh nampak resultnya. Kalau tak ada perubahan Kiehl's akan pulangkan duit. Beauty is pain, kena laburkan duit beratus. Dah guna 4 hari, nampak parut semakin pudar dan kalau betul-betul berkesan, Nina buat review okay girls.


3 sample untuk kecikkan pori dan best sellers

Serum untuk hilangkan bekas jerawat


Tunggu eh 28 hari, tak sabar nak tengok perubahan muka. Boleh tengok website Kiehl's 👈


13 comments:

PeRdU cINta said...

Aamin.moga membuahkan hasil yang terbaik ya...

Shahida Dzulkafli said...

Untuk kulit yang cantik kenalah melabur kan nina.. Semoga usaha membuahkan hasil..

Warisan Petani said...

Owhhh

HeNRieTTa JoSe said...

blom pernah cuba lg....

nohas said...

nmpk mcm best je skincare ni...semoga pulih spt sediakala & bertambah mulus..menjelang hari raya..

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Siti Yang Menaip said...

woot woot diaaa Kiehl’s tuuu.. tak pernah cuba tapi nanti share2 tau mcm mane..

Farah said...

Teringin juga nak cuba Kiehl's tapi belum mampu nak beli lagi. Kalau baca reviews, memang banyak products yang bagus-bagus :D

alia farhan Said said...

Wowww...akak teringin nal try yg mask tuuu...adudu.....

SalbiahM said...

Hahaha..baju raya cantik tak penting Nina, asalkan kulit cantik dan flawless. Barulah rasa confident di hari raya

Nina Mads said...

Farah : Ya, banyak produk yg bagus2.. harga pun bagus jugak. hahaha

Nurul Shahira said...

Dulu pernah pakai yg range calendula, sample set je lah. Tapi best! Cuma itu lah, tak cukup modal nk beli 😅

dear anies said...

brg baik mesti laa harga dia pun ehemmm😊

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com