25 June 2018

Chicken Rio Burger Dan McFlurry Durian


Assalamualaikum Readers


McDonald's Chicken Rio Burger & McFlurry Durian | Masuk kali ke 2 dalam bulan ni makan eskem durian. Tak dinafikan setiap outlet ada kedekut / pemurah isi durian. Sayangnya terlupa nak makan sampai 2 hari, sekali tengok eskem dah jadi air durian 😂😂😂


Chicken Rio Burger seindah kotak

Tak puas makan

Banyak isi durian dengan harga RM 8.99



Boleh dikatakan Nina ni fan McD, bukan apa menunya mesti ada musim macam Rio Burger. Musim bola mesti ada. Macam season jugak lah tunggu menu-menu McD ni. Jadi pelanggan tak bosan. Ternanti-nanti sampai kempunan. Kalau rumah dekat dengan McD, hari-hari terjah kot 😅😅


Walaupun banyak jerawat tapi sedap

Cheese dan sos banyak sehingga meleleh padan dengan harga RM 16.45 (large)

Isi di dalam meriah dengan kubis


Rasa chicken rio burger ni tak pernah berubah. Sedap, pedas-pedas lemak cheesenya. Balance rasa burgernya. Belum cuba daging dan sebelum ni pun tak try makan. Dapatkan segera sementara World Cup masih berlangsung hingga 15 Julai. Nak kena ulang makan. 



5 comments:

ejulz said...

terbaek.. sedap ni :)

mamapp said...

mama x penah try lagi.. ni yg buat nak pegi beli sekarang ni

Warisan Petani said...

Sedap3

HeNRieTTa JoSe said...

menariknya...pernah taw plak...sbb kdg kdg sempat nk tgk tv, apatah lg iklan....yang durian tu pernah nmpak, tpi pernah cuba...macam menarik juga bila mmg ada isi durian sebenar...

Shahida Dzulkafli said...

Mengancam tapi sini tak ada mcd..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com