8 June 2018

KFC Chizza! Ayam Dan Pizza Bergabung


Assalamualaikum Readers 😃


KFC Chizza, Ayam Dan Pizza Bergabung | Chizza (CHICKEN X PIZZA) | Sejenis tak boleh move on dan hantu cheese. Dalam website Chizza ni dah tak keluarkan. Adakah ini pertemuan terakhir kita Chizza? Review sebelum ni ramai kata tak sedap ada yang sedap. Kalau tak makan nanas, memang tak lah nak makan. Tapi Nina suka makan. Lain macam selera. Banyak tengok iklan makanan ni. Haha. Boleh baca entri lagi 1 kali sini


KFC Chizza


Iklan memang semua nampak sedap, nak tau sedap ke tak kena makan haa baru lah review jujur. 2x Nina beli dapat makan panas2 dan cheese banyak. Mungkin ikut branch jugak kot. Jadi nak cakap ada KFC yang kedekut cheese dan ada yang bermurah hati. 



Saiz fillet ayam agak kecik. Memang tau dah kalau order 1 tak cukup jadi order menu lain jugak. Walaupun rupa parasmu tak sama dengan iklan tapi Nina terima dengan ikhlas hati. Haha.. Sama juga macam orang, terima seadanya. Motif hang apa Nina? 😅😅


Pendapat dan citarasa orang tak sama. Taste lain2 dan maybe rejeki dapat makan Chizza banyak cheese. Apapun dah mindset, KFC semua makanannya yang sedang2 saja jadi bagi diri ini tak ada istilah kecewa terima makanan. Haa.. Time puasa pun ada entri makan. Maafkan tuan blog. 



7 comments:

Shafyqah Azahar said...

sha mula mula taksuka jugak chizza tapi lama lama suka pulak. eh yeke dah takdak chizza ni? nak kena pi tgok lah petang karang

jemput join ; http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html

Warisan Petani said...

elum cuba lagi.
Setakat ni masih preper yang original resepi lagi.

Saya Gja said...

Baca post ni, jadi teringin pulak nak try chizza ni.

nohas said...

bulan posa ni jarang makan kfc..nnti lps raya, tk sempat le nk try chizza..dah takde..huhu..

dear anies said...

x dan try aritu wpn lalu dpn kfc hari2 ;-)

Shahida Dzulkafli said...

Suami akak cakap, sedap..

Siti Yang Menaip said...

sbulan puasa ni tak rasa nak makan KFC lagi. ahahah tapi nanti nanti kot mai mood tu..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com